Даниил Медведев се класира за втория кръг на тенис турнира

...
Даниил Медведев се класира за втория кръг на тенис турнира
Коментари Харесай

Медведев отстрани Вердаско на старта в Куинс

Даниил Медведев се класира за втория кръг на тенис шампионата в Куинс след чист триумф над Фернандо Вердаско – в обособените елементи 6:2, 6:4 за 1 час и 10 минути игра. Руснакът стартира по отличен метод дуела против испанския деец, пробивайки на старта на дуела. Нов брейк в петия гейм подпечата и сета за надарения представител на Русия.

Втората част бе по-равностойна, като Медведев осъществя един-единствен пробив, който обаче се оказа задоволителен за крайния триумф. Така той се класира за втория кръг, където чака спечелилия от мача сред английския квалификант Джей Кларк и Лука Пуй.

Миналата седмица Медведев и Пуй играха трисетов дуел в Щутгарт, извоюван от французина.

Успоредно с шампионата в Куинс се организира и този в Хале. Там присъединяване във втори кръг към този момент си осигуриха Раду Албот и Стийв Джонсън. Молдовецът обърна австралиеца Матю Ебден след 5:7, 6:1, 6:4, до момента в който американецът се наложи над представителя на домакините Филип Колшрайбер в два сета – 6:3, 6:3.

Албот чака спечелилия всред Гуидо Пея и Давид Гофен, до момента в който Джонсън излиза в спор за място на четвъртфиналите против Робин Хаазе или Александър Зверев. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР