Даниил Медведев се класира за полуфиналите на турнира в Маями

...
Даниил Медведев се класира за полуфиналите на турнира в Маями
Коментари Харесай

Медведев срещу Синер на полуфинал в Маями

Даниил Медведев се класира за полуфиналите на шампионата в Маями с награден фонд от 8,9 млн. $. Третият в схемата Медведев се наложи над чилиеца Николас Хари след 6-2, 7-6(7). Мачът продължи 1 час и 42 минути.

28-годишният руснак осъществя два пробива в първия сет, в който даде единствено два гейма на противника. Във втория двамата печелеха подаванията си и се стигна до тайбрек, в който Медведев затвори мача с третия си мачбол.

„ В първия сет играх на положително равнище, не направих нищо извънредно, само че то беше задоволително, с цел да печеля. Тогава Хари стартира да играе доста по-добре и започнах по-трудно да спечелвам точки. Той сервираше по-добре, а в тайбрека всичко зависеше от няколко точки “, сподели Медведев.

Следващият му противник ще бъде италианецът Яник Синер, който победи Томаш Махач след 6-4, 6-2. В директните дуели преимуществото е на страната на руснака – 6 победи против 4 за Синер. Италианецът обаче завоюва последните четири мача, в това число финала на Austrlian Open през януари.

В другите четвъртфинали довечера Александър Зверев се изправя против Фабиан Морожан. В последния мач от програмата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР