Даниел Смалей, който е само на 23 години, ще трябва

...
Даниел Смалей, който е само на 23 години, ще трябва
Коментари Харесай

Драма! Красавица се разболя от рак само на 23-години и ще остане бездетна! Яла в плевнята нещо, което дори не знаела какво е

Даниел Смалей, който е единствено на 23 години, ще би трябвало да претърпи " тежка " химиотерапия, която ще я направи стерилна, написа Daily Mail. Единственото пояснение за това по какъв начин е заболяла от този тип рак е, че като дете е яла азбест. Преди да бъде диагностицирана, тя даже не знаела какво е това.

" Бях шокирана, тъй като не знаех какво е азбестът, само че моят вид мезотелиом демонстрира, че това вещество участва в тялото ми ", споделя момичето.

 Фото @ Фейсбук / Danielle Smalley

20 години били нужни, с цел да се потвърди заболяването. Момичето мисли, че като дете, когато е играла някъде в плевнята, инцидентно е яла от вещество. Други пояснения за метода, по който азбеста е попаднал в тялото й, тя просто няма. По предписание, мъжете, които са работили дълго време на строителната площадка, са наранени от " рак поради азбеста ". Сега яйцеклетките на момичето са замразени в същото положение, както през 2009 година

 Фото @ Фейсбук / Danielle Smalley

Родителите на Даниел декларират, че в никакъв случай не са осъществявали умишлен контакт с веществото, което е било неразрешено в Обединеното кралство през 1999 година Момичето имало шанс, че лекарите обърнали внимание на тумора в червата, като подозирали, че пред тях има пациент с синдром на раздразнените вътрешности. В близко бъдеще органите на Даниел ще бъдат " измити ", след което тя ще бъде оперирана от всички ракови тумори.

Превод и редакция: БЛИЦ

 Фото @ Фейсбук / Danielle Smalley

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР