Даниел Рикиардо иска да се върне на старото си място

...
Даниел Рикиардо иска да се върне на старото си място
Коментари Харесай

Мечтата на Даниел Рикиардо за Red Bull е под съмнение, тъй като звездата от F1 каза, че „представянето просто го няма“

Даниел Рикиардо желае да се върне на остарялото си място в Red Bull – само че Еди Джордан не е видял нищо от австралиеца при започване на това нов сезон във Формула 1, с цел да го убеди, че към момента има каквото е належащо.

Австралиецът желае да се завърне в тима, който непринудено напусна преди повече от пет години, с цел да не попадне в сянката на изгряващата звезда Макс Верстапен. Но това беше хазарт, който не се изплати, защото късите интервали с Renault и McLaren донесоха дребен триумф, с изключение на една единствена победа в надпреварата с последния.

Той се върна в редиците на Red Bull предходната година и се състезава в седем пъти за сестринския тим Република България, откакто Ник де Врис беше уволнен по средата на сезона. И той получи нов контракт за този мандат, с цел да му даде късмет да се яви на прослушване за мястото на Серхио Перес.

Само преди няколко седмици Рикиардо беше безапелационният любимец да размени мексиканеца в края на тази година в случай че Red Bull реши да направи смяна. Но Перес стартира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР