Даниел Радклиф разказа откровено за пътя на бащинството, по който

...
Даниел Радклиф разказа откровено за пътя на бащинството, по който
Коментари Харесай

Порасналият Хари Потър: Не съм очаквал, че ще се появи човек, който да не те оставя да спиш, а на сутринта просто да ти се усмихне 

Даниел Радклиф описа искрено за пътя на бащинството, по който е поел, откакто посрещна първото си дете от партньорката си Ерин Дарк.

" Честно казано, отблъскващ е фактът да знам, че имам едно човешко създание, за което да ме е грижа толкоз доста и че всичко, което прави, ще се отрази на метода, по който ще се усещам ", сподели 34-годишният Радклиф в изявление за " E! News ". Актьорът също по този начин призна, че е научил доста " изненадващи и нови " за него неща, за които до този миг не се бил замислял.

" Не съм очаквал, че ще се появи човек, който може да ти съсипе вечерта, да не те оставя да спиш, а на сутринта просто да ти се усмихне и да забравиш за всичко. Да, много е готино. "

Заедно с дългогодишната му другарка Дарк, посрещнаха сина си през април. Три месеца по-късно звездата от " Хари Потър " показа, че да си родител е " доста приключенско ", а синът му е " прелестен ".

" Мислил съм за това да си взема отпуск, с цел да бъда с него ", сподели Радклиф през юли пред " Entertainment Tonight ". Тогава призна, че обичаното му време е да прекарва с детето си.  " Вече приказва, а е едвам на няколко месеца. Усмихва се непрекъснато, от това нуждая се. Щастлив съм ", сподели неотдавна в изявление за " E! News ". 

Що се отнася до приятелката му Ерин - оповестява се, че също е положила изключителни старания, с цел да се приготви за майчинството, като източник описа пред " Us Weekly ", че  " до момента в който била бременна е посещавала курсове за бъдещи майки и са купили книги за начинаещи родители, тъй че са в течение на нещата. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР