Даниел Радклиф обяви, че ще става баща.В събота представител на

...
Даниел Радклиф обяви, че ще става баща.В събота представител на
Коментари Харесай

Даниел Радклиф ще става баща

Даниел Радклиф разгласи, че ще става татко.

В събота представител на звездата от " Хари Потър " удостовери, че той и дългогодишната му партньорка, колежката му Ерин Дарк, чакат първото си дете, заяви „ Хафпост “.

Двамата имат връзка от повече от десетилетие, откакто съгласно сведенията са се срещнали на снимачната площадка на кино лентата Kill Your Darlings ”, в който Даниел играе американския стихотворец Алън Гинсбърг.

Британският артист е най-известен с основната си роля в поредицата за Хари Потър, само че е взел участие и в " Жената в черно ", " Виктор Франкенщайн ", " Швейцарецът " и " Изгубеният град ".

Миналата година той се превъплъти и в облика на пародийния артист Ал Янкович в сатиричния биографичен филм „ Weird: The Al Yankovic Story “.

Даниел неведнъж е приказвал за очакванията си да стане татко.

През 2013 година той показа пред списание „ Time Out “: " Определено желая да имам деца. Израснал съм към доста хора, които са имали деца. И видях прелестната смяна в тях. Виждам, че това ти дава възприятие за цел, което до момента получавах единствено от работата. Искам това. "

Даниел прибавя: " Харесва ми концепцията да бъда млад родител. Така ще имам сила да играя футбол, макар че те ще бъдат по-добри от мен. "

Миналата година обаче той също по този начин показа, че не би желал бъдещите му деца да тръгнат по неговите стъпки, правейки кариера във филмовата промишленост. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР