Даниел Петканов се раздели с Нова телевизия след близо 9

...
Даниел Петканов се раздели с Нова телевизия след близо 9
Коментари Харесай

Даниел Петканов без работа дни преди да стане баща

Даниел Петканов се раздели с Нова телевизия след близо 9 години работа, разгласи самият той в обществените мрежи. Мъжът на Алекс Богданска, която би трябвало да роди до няколко дни, особено благодари на ментора си Милен Цветков за опцията да се труди един до друг с него и да срещне нови хора и провокации. След като предаването на Цветков бе свалено през лятото на предходната година, Петканов започва собствен интернет план, който интензивно популяризираше дружно със брачната половинка си.



Той обаче не се радваше на огромно зрителско внимание и явно няма да повтори триумфа на формати като „ Истакуин” и „ Следвай ме”. Петканов се изявяваше и в ефира на радио „ Нова нюз”. От поста му в обществените мрежи не излиза наяве с какво тъкмо ще се занимава от в този момент нататък. Ето по какъв начин Дани се сбогува с медията: "8 години и 8 месеца - тъкмо толкоз време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безчет хубави и паметни за мен моменти, както и такива за които не бих желал да си припомням, само че са ми помогнали в следствие да натрупам опита и увереността да се оправям с проблемите в работата и отвън нея.

Много хора желаят да се занимават с телевизия и медии и това в отлично. В България се появиха доста формати-купени или взаимствани от Запад. Това даде огромно поле за изява на младежите, каквото с изключение на отвън спорта (може би) е доста мъчно човек да получи, даже да има качества. Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там е една огромна привилегия. Аз получих такава, без да считам, че съм имал някакви специфични качества... СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ!
Искрено съм признателен на всеки сътрудник, с който съм могъл да поддържам връзка и да получа някакви познания и приятни взаимни страсти. Изпитвам огромно почитание и благодарност. Най-много съм длъжен и признателен обаче на Милен! Винаги съм считал, че нищо не е инцидентно. Запознанството с него и другарството в следствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот. Той ми даде най-безценното нещо - своето време, с цел да ме направи не толкоз по-добър експерт в работата, колкото по-добър и виновен човек.

Познанството с доста разнообразни хора, в резултат на телевизионните изяви, радостните репортажи, запознанството с Александра в един от тях, Биг Брадър, сватбата, в този момент очаквам дете.... всичко това е низ от събития, които в никакъв случай нямаше да се случат, в случай че не беше Милен Цветков и Нова телевизия. Радвам се, че имах опция да работя и с vbox7 и радио Nova News, тъй като научих доста неща от тези места, както и реализирахме доста количество занимателни и бих споделил сполучливи взаимни планове.
Малко ми е тъжно, тъй като съвсем 9 години от живота на човек е ужасно доста време, а не разбрах по какъв начин минаха. Нищо през този интервал, обаче не бих трансформирал. Нищо.
Животът, несъмнено, продължава, а в този момент съм доста благополучен, че имам възможост да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи другари и най-много с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка.
Успех на всички и ДЕРЗАЙТЕ ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР