Даниел Петканов и Александра Богданска са подновили любовната си връзка

...
Даниел Петканов и Александра Богданска са подновили любовната си връзка
Коментари Харесай

Цирк за 200 бона! Петканов и Алекс Богданска разиграват спектакъл, който се оказва фалш

Даниел Петканов и Александра Богданска са възобновили любовната си връзка месец преди да влязат в шоуто „ ВИП Брадър ”. Лудия кореспондент от предаването на Милен Цветков и манекенката се навили да разиграват цирк пред феновете единствено с цел да сграбчен тлъстия общ хонорар от 200 000 лв., с който са възнамерявали да си купят общ апартамент, написа Блиц.

„ Те в действителност се обичат, единствено че връзката им възкръсна през лятото. Взеха решение обаче да изиграят любовта си като сериал в предаването. Причината е ясна - пари ”, разяснява техен другар.

Според него, това става със знанието и утвърждението на продуцентите и Нова телевизия. Миналата година двойката се раздели трагично с огромен скандал поради изневерите на Алекс, само че наподобява възприятията посред им не са угаснали. Хубавицата от Благоевград бързо съжалила за измяната си, а репортерът се извинил за грубото си държание по отношение на нея. Затоплянето на отношението им станало през месец юни, а в края на юли двамата още веднъж станали гаджета и даже били дружно на море.

Причината да не оповестят възкръсналата си обич е желанието им да капитализират от сеира, който сътвориха пред цяла България и да получат справедливо положителни възнаграждения. Още с влизането си в Къщата, Петканов и Богданска не изглеждаха по никакъв начин ядосани един на различен, даже в противен случай – флиртуваха очевидно и се опипваха. Реакцията на Александра, когато видя Даниел, бе повече от спокойна и сдържана, което не е естествено за човек, потиснат по този противен метод. Запознати издават, че влюбените се събрали месец преди старта на шоуто, само че решили да запазят това в загадка и да го разгласят публично в границите на шоуто.

Идеята за театъра пристигнала от Любен Дилов-син, който е непосредствен другар на Алекс и постоянно участва в коментарното студио на предаването. Благодарение на съвета му двойката си подсигурила по-голям интерес от страна на продуцентите и надлежно – доста по-високи възнаграждения.

Именно поради сякаш възкръсналите връзки на Даниел и Александра, сезона на шоуто е разгласен като „ любовен ”. Всичко се движи по проект и двамата разкриха възприятията си тъкмо месец след влизането си в Къщата, написа " Уикенд ". От кухнята на „ ВИП Брадър ” разкриват, че влюбените прибрали общата сума от 200 000 лв., с цел да заблуждават аудиторията, че са се преоткрили в предаването. С парите възнамерявали да си купят жилище в София, тъй като до момента живеели на квартира, а Даниел Петканов едвам смогвал да заплаща наема с оскъдната си репортерска заплата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР