Даниел Бедингфийлд, 44, разкри своята времето извън светлините на прожекторите

...
Даниел Бедингфийлд, 44, разкри своята времето извън светлините на прожекторите
Коментари Харесай

Даниел Бедингфийлд, 44, казва, че вече не е начело на класациите е „прекрасно“ и разкрива как се е насочил към земеделието – преди турнето за завръщане

Даниел Бедингфийлд, 44, разкри своята времето отвън светлините на прожекторите беше „ прелестно “, 22 години след издаването на оглавилия класациите му дебютен сингъл Gotta Get Thru This

Роденият в Нова Зеландия артист стана известно име при започване на 2000-те с поредност от хитови сингли, включващи два номер едно, и бестселъров дебютен албум, кръстен на първия му шлагер (на фотографията през 2003 г.) 

Той отиде с цел да каже по какъв начин Лос Анджелис сега е неговата база с фермата му на планински връх с аспект към океана.

Даниел неотдавна разгласи новината за турнето си в Instagram, пишейки: „ Толкова съм разчувствуван да разглася серия от шоута в Обединеното кралство този април, с цел да отпразнуваме над 20 години от „ Gotta Get Thru This “... Регистрирайте се в този момент за достъп до предварителна продажба посредством връзката в моята биография! “.

В допълнение, уебсайтът gigsandtours.c...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР