Дани Каназирева, която е водач на листата на ГЕРБ за

...
Дани Каназирева, която е водач на листата на ГЕРБ за
Коментари Харесай

Нумеролог: Каназирева става министър

Дани Каназирева, която е лидер на листата на ГЕРБ за Пловдив-област, ще влезе в Народното събрание. Това предвижда за „ Марица “ нумерологът от Пловдив Стоянка Пищялова. По думите ѝ, Каназирева ще се издигне и до министър, само че тъкмо по-късно ще се сгромоляса със страшна мощ.

„ Тя е мощна, амбициозна, нейното число се свързва със сбъдване на фантазии и стремежи. Ще издигне до високо ниво, само че ще падне мъчително от високо. Каназирева постанова мнението си, постоянно счита, че е права, извънредно мощна е и упорства да бъде такава.

Но би трябвало да остави другите да водят. Не е прелестно да не си в основната роля, само че е обещано на шефа ѝ да води. Ако желае да се усеща добре в живота, би трябвало да остави другите да водят “, безапелационна е Пищялова. 

Тя оприличи Дани Каназирева с Бойко Борисов и Корнелия Нинова. „ И трите персони желаят да са спечелили, само че вселената им е предрекла рухване от високо. Колкото по-високо стигнат, толкоз повече ще ги заболи. Затова е най-добре да се откажат от сходни борби “, счита Стоянка Пищялова. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР