Дани Дайър разкри как тя наистина се чувства към вулгарното

...
Дани Дайър разкри как тя наистина се чувства към вулгарното
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Дани Дайър разкрива как НАИСТИНА се чувства към вулгарните песнопения на Уест Хям за нейния роман с Джарод Боуен и как татко Дани реагира на срещата й с футболиста в новия подкаст Straight To The Comments!

Дани Дайър разкри по какъв начин тя в действителност се усеща към вулгарното пеене на Уест Хям, основано на нейния романс с Джарод Боуен, когато се появи в новия подкаст Straight To The Comments! (на фотографията 2022 г.) 

Дани откри любовта си с Джарод през 2021 година и разкри по какъв начин футболистът се схваща с известния й татко Дани Дайър 

Тя размишляваше: „ Не толкоз от дълго време отидох на мач като посетител и нормално не обичам да отивам на мачове като посетител, тъй като има върли почитатели, които са луди.

„ Наистина имах потребност от едно пиво, тъй че си споделих, че бих предпочел да умра от дехидратация, почтено казано, това беше по-добрият вид.

'Излязох и всички ме гледаха и всички пееха песента, бях безусловно в средата на тълпите. Добре е, толкоз е добре, в действителност не ме тормози. “

Дани откри любовта с Джарод през 2021 година и двойката споделя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР