Данъчните във Варна публикуваха интересни данни.Над 490 милиона лева са

...
Данъчните във Варна публикуваха интересни данни.Над 490 милиона лева са
Коментари Харесай

Данъчните във Варна събраха 490 млн. лв. просрочени данъчни задължения

Данъчните във Варна разгласиха забавни данни.

Над 490 милиона лв. са просрочените данъчни и осигурителни отговорности, които териториалната дирекция на Национална организация за приходите във Варна събра от началото на годината.

От Национална агенция за приходите в морската столица припомнят на длъжниците с неплатени налози и осигуровки да реализират контакт в точния момент с обществените реализатори от дирекция „ Събиране “. Така имат опция да получат способен отговор на въпросите си, както и нужната информация и документи, свързани с всички способи за погасяване на дълга, написа.

При непогасени в период отговорности се започва процедура по наложително осъществяване. По тази мярка за интервала до 30 ноември са планувани общо 932 обществени продажби на имущество, а събраните суми са над 3 милиона лв.. Приходите от търговете постъпват към бюджета за погасяване на неплатени корпоративни налози и осигуровки на неточните длъжници.

От приходната организация във Варна поучават всички свои клиенти да търсят метод за разсрочено заплащане при съществуване на просрочени отговорности, с цел да не се стига до използването на крайни ограничения.

От началото на годината обществените реализатори от териториалната дирекция на Агенцията са издали общо 368 позволения за неотложни заплащания на компании с насъбрани просрочени отговорности.

Справка за отговорности и съществуване на формирано изпълнително дело можете да извършите в Портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите с електронен автограф или с ПИК.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР