Данъчните бяха принудени да се откажат от плановете си да

...
Данъчните бяха принудени да се откажат от плановете си да
Коментари Харесай

HMRC ще остави основната телефонна линия отворена за данъкоплатците, след като беше принудена да направи обратен завой

Данъчните бяха принудени да се откажат от проектите си да затворят телефонните си линии за половин година - единствено ден откакто бяха оповестени.

Канцлерът Джеръми Хънт се намеси, откакто ходът на HM Revenue and Customs провокира противоположна реакция. HMRC удостовери във вторник, че затваря телефонната си линия за обявление на налози от началото на април до септември.

Между октомври и март неговата телефонна линия за самокритика ще обработва единствено „ предпочитани запитвания “, сподели тогава. Този ход беше част от устрема да се принудят хората да работят с HMRC онлайн вместо това.

„ Клиентите ще бъдат ориентирани към самообслужване посредством високо оценените онлайн услуги на HMRC “, се споделя в известието. Единствените позвънявания, които HMRC сподели, че ще обработи, ще бъдат от хора със здравословно положение, увреждане или избрани „ персонални условия “.

И въпреки всичко това пристигна седмици, откакто депутатите разкритикуваха HMRC, че разрешава на обслужването на клиенти да удари „ всич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР