Дан Кноултън идва в София, за да проведе обучение за

...
Дан Кноултън идва в София, за да проведе обучение за
Коментари Харесай

Топ експерт от Англия за втори път в България

Дан Кноултън идва в София,
с цел да организира образование за ефикасна и сполучлива реклама в обществените медии.


Семинарът с присъединяване на Дан Кноултън - “Social Media Insights ”, ще се организира на 22 Февруари в София. Експертът от кралството идва за повторно в България, с помощта на големия интерес и извънредно сполучливото първо събитие, което се организира в края на месец октомври 2017 година Инициативата и организацията на събитието още веднъж е от страна на “ Master Events ”.

 



 

Дан Кноултън е един от водещите английски инфлуенсъри в обществените мрежи. Той е един от основателите на KPS Digital Marketing – рекламна организация, спечелила доста награди за акции в региона на цифровия маркетинг. Дан написа и разгласява потребни маркетинг изявления в основни интернет уеб сайтове като Social Media Examiner, Content Marketing Institute и Jeff Bullas Blog.

 



Дан е бил преподавател на редица конференции по цифров маркетинг и е измежду желаните специалисти за вътрешнофирмени образования на компании в UK.

Всеки участник в семинара ще получи скъпи препоръки и потвърдено работещи способи за сполучлива реклама в обществените мрежи. Посетилите събитието ще научат по какъв начин да разпространяват бизнеса си благодарение на интерактивни видеа и реклами, ще схванат по какъв начин да основат и ангажират аудитории в Instagram, Snapchat и Фейсбук!



Повече информация за идния семинар „ Social Media Insights ” ( 22 Февруари 2018 година, София, Интер Експо Център), можете да намерите в уеб страницата на събитието, на адрес:  http://masterevents.bg/social-media-seminar/

 

 

* обява

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР