Дами, може и да не вярвате, но мъжете също са

...
Дами, може и да не вярвате, но мъжете също са
Коментари Харесай

За жени: 4 фрази, които мъжете чакат да чуят в моменти на интимност

Дами, може и да не вярвате, само че мъжете също са необикновено възприемчиви към думите, изключително когато става въпрос за секс. 

Не би трябвало да мислите, че сътрудникът е изцяло откъснат от действителността, никога. 

Ако желаете да стоплите връзките си, би трябвало да запомните няколко изречения, които в никакъв случай не оставят мъжа апатичен в секса. 

„ Опитайте ги! Кажете тези неща на мъжа и пристрастеностите ще избухнат още повече “, споделят сексолозите.

По думите им има тъкмо четири изречения, които ще побъркат всеки мъж от възбуденост.

Ето кои са те:

„ Ти си истински… “
Тук прибавете дума съгласно обстановката. Най-добре е да извършите комплимент за неговата неустрашимост, защото всеки мъж скрито се тревожи за размера си и половите си умения като цяло, а позитивното подкрепление от дамата, която обича, ще издигне самочувствието му до небесата,. Така той сигурно ще желае да ви достави наслаждение в подмяна.

„ Прави каквото искаш с мен “
Мъжете имат секс мечти към три пъти по-често от дамите. Много от тях се нуждаят от непрекъсната стимулация, с цел да поддържат възбудата си висока. 

Вашето позволение за полови опити ще издигне половия ви живот на идващото равнище.

Основното е, че след такова предложение не се отхвърляйте от думите си и в действителност бъдете подготвени да извършите желанията на мъжете. Но помнете – не правете това, което ви кара да се чувствате неловко.

„ Искам да те опитам “
За мъжете оралният секс е задължителен… и необикновен. Трудно е да си представим мъж, който би се ужасил от такова предложение от жена. 

Някои мъже от време на време се опасяват да предложат този тип секс на партньорката си, защото са наясно с двусмислената реакция, която този тип милувки провокира. 

Направете първата крачка и ще видите по какъв начин очите му светват. Той ще ви бъде извънредно признателен.

Повторете името на колегата си
Всеизвестен факт е, че когато човек произнесе името ни, ние желаеме да му имаме вяра повече. Опитайте се да произнасяте името на колегата си по-често в леглото, изключително когато усетите приближаването на оргазма, тъй че мъжът ще разбере, че вашето наслаждение е неразривно обвързвано с него, а за колегата това е най-високата степен на самопризнание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР