dama.bgОвенФокусът за месеца за вас, Овни, ще попадне в близкото

...
dama.bgОвенФокусът за месеца за вас, Овни, ще попадне в близкото
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за октомври

dama.bgОвен
Фокусът за месеца за вас, Овни, ще попадне в близкото ви обграждане, сътрудниците и съседите. Много евентуално е да имате разграничение на отзиви с сътрудниците, съседите или братята и сестрите си, на които ще сте предразположени да реагирате много прочувствено. Ще имате шанс в службата и няма да останете незабелязани от висшестоящи. Ще получите дълго чакано самопризнание. Не е изключено да срещате пречки с телефоните, колите или компютрите си, които с самообладание и неизменност ще преодолявате.

Телец
Вие, Телци, ще се справяте доста добре финансово и ще намерите метод да не се лишавате от нищо през месеца. Периодът е доста подобаващ за връзка с близкото ви обграждане и връзките ви с сътрудниците и роднините ви ще процъфтяват. Много евентуално е да се влюбите и да се потопите в усеща. Ще сте доста прочувствени. Важно е да не се хвърляте през глава в любовни случки и в пояснения, още повече преди да сте поопознали най-малко малко обекта на пристрастеността ви, с цел да не се разочаровате в следствие.
Близнаци
Вие, Близнаци, ще сте извънредно социално-активни през месеца и е доста евентуално да получите помощ от другари за значими за вас неща. Винаги, когато ви изниква спънка, ще са намира кой да ви помогне в отстраняването ѝ. Не е изключено да предприемете значими промени в персоналния си живот, които сте отлагали от дълго време. Финансово няма да се чувствате изключително постоянни и е допустимо прекомерно целенасочено да се втурнете да печелите.
Рак
Вие, Раци, през месеца ще сте леко мечтателни ще търсите усамотение. Поради тази причина е най-добре да съумеете да си починете и да се отделите за малко от обществения живот. Ако ви се наложи да работите, е евентуално да влагате доста страсти в работата и да се засягате за всяко разграничение в мненията, което може да ви се отрази и като физически признак, като главоболие или различен тип неразположение. Склонни ще сте да се реете и да мечтаете. Не е изключено да решите да преаранжирате дома си или да предприемете някакви промени в фамилията си.
Лъв
Вие, Лъвове, е доста евентуално да съумеете да се изкачите още едно ходило нагоре по професионалната стълбица и да получите похвали от висшестоящи за компетенцията и уменията ви. Ще сте извънредно сполучливи в работата и в всекидневието си през месеца. Ангажиментите ви ще бъдат отмятани по най-бързия и ефикасен метод. Възможно е да започнете нови и забавни планове. Не е изключено заради прекомерно огромна професионална ангажираност да пренебрегнете персоналния си живот и обичания ви човек да ви се обиди. Поради тази причина е значимо да се стараете да балансирате сред персоналния и професионалния си живот.
Дева
Вие, Деви, ще имате възходи и спадове в кариерата през месеца. Много евентуално е да влагате огромна част от страстите си в професионалната сфера, връзките ви с сътрудниците и парите, които печелите. Ще преживявате трагично всяко неодобрение, до момента в който похвалните думи ще са в положение много да ви повдигат духа. Финансово може да не се оправяте доста добре, само че ще намерите метод да не се лишавате от нищо. Периодът е доста подобаващ за оживление на любовния ви живот, тъй като чарът и магнетичността ще строят от вас.
Везни
В партньорствата ви, Везни, са допустимо известни търкания и битка на егото през месеца. Поради тази причина ви се предлага да предприемете забавни инициативи без обичания. Може да се занимаете със спортни интензивности или да се отдадете на обичано занимание и по този метод да хабите силата си положително. Много евентуално е да имате задължения около фамилията или дома си, или да участвате във фамилни събирания. Не е изключено да ви занимават правни проблеми или да си имате алъш-вериш с чужденци.
Скорпион
Вие, Скорпиони, ще имате доста прочувствен месец. Ще търсите самопризнание и в случай че не го намирате, ще сте склонни да се оттегляте да ближете раните си надалеч от светлините на прожекторите. При всички случаи ще имате много напрежение в работа и ще сте залети с задължения. Важно е да не се преуморявате и да намерите време за отмора, с цел да не пострада здравето ви. В партньорството се чака нещата да ви се развиват сносно и да имате опция да задълбочите връзките си.
Стрелец
При вас, Стрелци, се чакат известни финансови съмнения през месеца. Много евентуално е да имате предпочитание да харчите повече, в сравнение с получавате. Също по този начин ще имате и доста служебни задължения. Важното е, че по какъвто и метод да решите да влагате силата си, напъните ви ще бъдат възнаградени. Няма да имате дейности на луфт, ами всяко нещо за което се стараете, ще има триумф в следствие. Много евентуално е да имате нови любовни трепети, както и много благоприятни условия за начало на флирт и занимания с противоположния пол.
Козирог
Месецът ще е цялостен благоприятни условия за вас, Козирози. Нищо чудно огромна част от вас да се втурнат да пътуват и да покоряват нови хоризонти. Други може да решат да се отдадат на ново занимание или спорт. В работата ви не е изключено да ви се наложи да усвоявате нови познания, които ще са ви нужни за по нататъшното развиване. Ще сте много продуктивни и сполучливи. Ще спечелите пари с помощта на острия си разум и отзивчивите си умения. При всички случаи ще сте доста прочувствени и чувствени. Много е евентуално да възобновите възприятията си към някого към който сте мислили, че сте изстинали.
Водолей
Вие, Водолеи, ще блестите през месеца и ще трупате обожатели. Ще ви се отдава да казвате постоянно подобаващите неща в подобаващото време и няма да оставате незабелязани. Егото ви ще е много изявено, само че за благополучие в тази ситуация в действителност ще срещате самопризнание от заобикалящите. В любовен проект се чака да имате доста благоприятни условия за флирт и единствено от вас ще зависи от какъв брой тъкмо и кои от тези благоприятни условия ще употребявате. Ако сте в сериозна връзка са евентуални търкания с обичания, заради прекомерно изострената емоционалност и на двете страни.
Риби
Месецът е доста подобаващ за оживление на любовния ви живот, Риби. Ще сте харизматични, чаровни и извънредно притегателни за противоположния пол. Много евентуално е да ви обземе рискован дух и да тръгнете да покорявате непознати земи и хоризонти. При всички случаи ще съумеете много да се забавлявате с другари и познати и постоянно ще сте душата на разнообразни компании. При всички случаи ще имате опция да демонстрирате многочислените си гении и умения пред останалите. Не е изключено някой ваш непосредствен родственик да има потребност от помощта ви през месеца.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР