Dama.bgКакво ни очаква през месец март? Дали звездите са ни

...
Dama.bgКакво ни очаква през месец март? Дали звездите са ни
Коментари Харесай

Ето какво те чака през месец март

Dama.bg

Какво ни чака през месец март? Дали звездите са ни подготвили доста изненади, незабравими пътешествия или пък ще бъде по-добре да заложим на кариерно развиване?
Овен
Не е изключено да се скарате с някой другар или да имате изясняване на връзките с човек от близкото ви обграждане през месеца. При всички случаи ще сте много ангажирани и дейни. Много евентуално е да предприемете голям брой къси пътувания или да ви се наложи интензивно да поддържате връзка с другите в работата и всекидневието си. През месеца ще подхождате доста по-агресивно и конкурентноспособно от нормално. Ще сте борбени и настъпателни, само че в същото време ще успявате да запазвате положителния звук и да си защитавате гледната точка оптимално щадящо другия. Ще си изпускате нервите единствено в краен случай и единствено в случай че някой ви предизвика.
Телец
Ще бъдете доста рисковани и любопитни през месеца. Ще поддържате връзка интензивно с другите и ще търсите изгодите от това другарство. Не са изключени известни финансови съмнения и огромна част от вниманието ви ще се върти към печеленето и харченето на пари. Не е изключено, в случай че ваш другар изпадне в потребност, да му помогнете и да го подкрепите. Склонни ще сте към подмолни сделки и дейности зад кадър, с цел да постигнете своето.
Близнаци
През месеца ще бъдете ангажирани с поддържането на имиджа си в обществото. Много евентуално е да съумеете да изпъкнете и да демонстрирате гениите и уменията си пред останалите. В кариерата ще сте извънредно сполучливи и ще имате опция да се изкачите по професионалната стълбица и да бъдете видяни от висшестоящи. Много евентуално е да започнете нови другарства, които след това може да прераснат в освен това. Не е изключено да зародят правни проблеми.
Рак
При вас, Раци, не са изключени меланхолични положения през месеца. Ще сте склонни да си вършиме равносметка. При всички случаи ще имате предпочитание да се отделяте от обществото и да вършиме неща в уединение. В кариерата ще успявате да преодолявате пречките със познания и умения и сполучливо ще прескачате трудности. Най-голям триумф ще имат тези от вас, които са в козметичния отрасъл и тези, които са в областта на консултациите и услугите. Не е изключено да ви се наложи да погасявате или теглите заем, или да работите с непознати запаси през интервала.
Лъв
Вие, Лъвове, ще сте извънредно дейни в публичен проект през месеца. Възможно е да участвате в обществени дела или различен тип организации. Ще се борите за общото богатство и благоденствие. Не е изключено връзката ви да страда от непрекъснатите ви задължения и да имате търкания с колегата. Поради тази причина е целесъобразно да си оставите време и за него и да предприемате общи занимания. Много евентуално е някой да влага във вас и да имате шанс при работата с непознати пари. Някои от вас ще подхващат пътувания в чужбина или в страната и ще са много рисковани.
Дева
Развитието на кариерата ви ще се случва по проект. Ще сте много ангажирани и ще имате доста задания, обаче ще ги отмятате доста сполучливо. Ще имате шанс и в професионалните партньорства и с подписването на контракти. В фамилиите ви ще царува естетика и даже и да пораждат спорове, бързо ще отминават. Партньорството ви ще търпи развиване и е доста евентуално да предприемете забавни взаимни занимания с най-близкия ви човек.
Везни
Вие, Везни, ще имате шанс и разцвет в работата. Всичко ще се случва с лекост и от единствено себе си на моменти. Не е изключено да решите да теглите или погасявате заем или някой да влага във вас. При всички случаи непознатите финанси, ще играят огромна роля за вас през месеца. В персонален проект не са изключени спорове с половинката. Бъдете деликатни в връзките с половинката.
Скорпион
На работното място може да има прочут стрес и бъркотии. При всички случаи ще имате чувството, че полагате повече старания от нормално. Важно е обаче да запомните, че с вярна настройка и положително отношение към другите бихте могли да успявате да овладявате ситуацията. В любовта и в развлеченията ще имате шанс. Много евентуално е да започнете връзка или да развиете към този момент съществуваща. В фамилиите ви се чака да имате съмнения и страсти, най-много около по-възрастни родственици.
Стрелец
Вие, Стрелци, би трябвало да имате положителни вести около някой от фамилията или оживление в персоналния живот. В любовен проект е доста евентуално някоя буйно почнала връзка да приключи със сериозен ангажимент. Не е изключено да имате известно напрежение по време на месеца със средствата ви за предвижване: коли, рейсове, колела, със средствата ви за връзка: телефони, преносими компютри или факсове или около близкото ви обграждане: сътрудници, съседи, братя или сестри.
Козирог
Вие, Козирози, може да решите да попътувате или да разширите мирогледа си посредством абсорбиране на нова информация или другарство с нови и ексцентрични хора.
В фамилиите ви не е изключено да изникне някакво напрежение, което е значимо да се постараете да потушите с мека ръка, без да се заяждате и натяквате остарели неща. Възможни са също по този начин известни финансови съмнения и е доста евентуално това да ви тормози, заради което може да решите да промените работата си или да започнете спомагателна активност, която да закрепи бюджета ви.
Водолей
Ако сте родени под този знак, не е изключено да спечелите повече пари през месеца. Много евентуално е да ви се отдадат доста подобаващи благоприятни условия за бизнес и вложения, както и за издигане на работното място. В персонален проект не е изключено да сте извънредно чувствителни и да се засягате от всяка дума, казана ви изкривено от най-близките, най-много от колегата. На моменти ще се чувствате потиснати и недооценени. Ще имате потребност да се потвърждавате и да демонстрирате гениите си. Възможно е да ви се наложи да поемате някаква отговорност във връзката си и в случай че се постараете да извършите отговорностите си, като намерите общ език с колегата и се изясните, няма да останете разочаровани.
Риби
Месецът е съвършен за кроене на проекти. Не са изключени подмолни сделки и подписване на секрети съглашения. Ще влагате огромно количество от силата си за печелене на пари. Много евентуално е да започнете нови действия. Подходящо би било да се занимавате с разкрасителни процедури, правни въпроси и друг вид съвещания. В фамилиите ви може да зародят спорове. Важното е,че всичко ще се не помни във времето.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР