Дължината на пениса и нейната корелация с всичко – от

...
Дължината на пениса и нейната корелация с всичко – от
Коментари Харесай

Размерът има значение: Има връзка между дължината на пениса и големината на носа

Дължината на пениса и нейната корелация с всичко – от растежа до размера на обувките – е изследвана нееднократно, а резултатите са нееднозначни. Японски уролози са дали своя принос в тази научна кошница: съгласно тях съществува взаимовръзка сред дължината на пениса и размера на носа. Норвежки сексолог назовава тяхното проучване „ забавно “.

Популярният в TikTok еластичен хирург Антъни Юн твърди в едно от своите видеа, че остарял мит за дължината на половия член е истина, написа Men`s Health. Според Юн съществува забележителна корелация сред размера на мъжкия нос и размера на половия член. Той се базира на проучване, извършено от седем японски уролози от Медицинския университет на Киото, оповестено в известните издания Basic and Clinical Andrology и National Library of Medicine.

С три сантиметра по-къс

Макар откривателите да оповестяват, че са получили ясни резултати, коства си да отбележим, че научната работа е учредена на параметрите на относително дребен брой мъже и всички те живеят в Япония. Уролозите измерили дължината на половия член на 126 мъже на възраст от 30 до 50 години, по-късно сравнили дължината на пениса с размера на носа, растежа и тежестта.

След това учените създали извод, че при мъжете с огромен нос междинната дължина на пениса е 13,5 сантиметра, а при мъжете с по-къс нос междинната дължина е 10,4 сантиметра. Те също стигнали до извода, че дължината на половия член няма нищо общо с възрастта, растежа или тежестта.

„ Интересно “

През 2016 откриватели са стигнали до извод в BJU International, че по-често огромни пениси имат високите мъже, в сравнение с ниските.
В Дания се карат поради анимация за човечето с най-дългия пенис на света
Той наподобява малко на пластилинено дребосъче: миличък, старичък, със засукан мустак като от хиляда деветстотин и Балканската. Облечен е в...

Норвежкият лекар, психиатър и сексолог Хокон Орс (Haakon Aars) споделя пред Dagbladet, че по-рано в никакъв случай не е чувал за връзка сред дължината на носа и тази на пениса. Той назовава новото изобретение „ забавно “, написа InoSmi.ru.

„ За цялата си кариера не съм чувал за проучвания, в които да се прави извод, че размерът на мъжкия сексуален член е обвързван по някакъв метод с носа - споделя той. - Съществуват доста легенди за това, че всичко – от дължината на пръстите до размера на краката – е обвързвано по някакъв метод с дължината на пениса, само че този нов извод за мен е нещо ново “, споделя Аарс.

До дължината на пръстите и размера на обувките

През 2002 година откриватели от Лондонския академични лицей деликатно изучили мит, който гласи, че „ колкото по-големи са обувките, толкоз по-голям е пенисът “. Те измерили дължината на пениса и на стъпалата на повече от 100 мъже и стигнали до извода, че тук няма никаква връзка.

Обвиниха в кражба мъж поради прекомерно огромен пенис
Продавачка от магазин за облекла накара 47-годишен мъж да смъкна панталоните си, откакто го заподозря в кражба, заяви The Sun. Мъжът т...

Всичко било измерено от двама уролози и документирано с акуратност до 0,5 сантиметра дружно с възрастта и размера на обувките, гласи докладът от проучването, оповестен в Националната здравна библиотека. Изследванията са открили, че приблизително половият член бил 13 сантиметра дълъг в отпуснато и леко опънато положение, а обувките на изследваните мъже приблизително били номер 43.

„ Мнозина считат, че размерът на мъжкия сексуален член може да се пресметна, като се оценят други елементи на тялото му и изключително размерът на обувките. Но концепцията, че размерът на половия член може да се предскаже по размера на неговите обувки, е публикувана илюзия “, означават откривателите.

Някъде по средата

По информация на интернет изданието Lommelegen съществуват голям брой разнообразни проучвания, отдадени на размера на половия член, само че най-голямото от тях е извършено през 2015 година още веднъж в Лондонския кралски лицей. В него взели присъединяване повече от 15 000 мъже.

Резултатите посочили, че междинната дължина на половия член по цялата планета е следната:
В Тайланд оферират услуга за избелване на половия орган
Клиника в Банкок, която притегля по 100 мъже месечно с услугата си по избелване на пениса, провокира неспокойствие в Тайланд, а консуматори...

• Еректирал пенис: 13,1 сантиметра;

• Пенис в отпуснато положение: 9,2 сантиметра;

• Диаметър: 11,6 сантиметра.

 Не е от толкоз огромно значение?

Голям или дребен, дълъг или пай – съгласно психолога и професор от Бергенския университет Фроде Туен (Frode Thuen) - има не толкоз огромно значение. Той е на мнение, че мъжете по принцип са склонни да надценяват значимостта на размера на половия член.
Жените избраха съвършения пенис. Вижте го!
75 дами си споделиха тежката дума за това какъв тъкмо би трябвало да е съвършеният пенис. Дамите избирали всред 33 разпечатани на 3D-принтер...

„ Между другото, по-голямо значение на размера придават по-скоро мъжете, в сравнение с дамите. За мъжете размерът на члена е гореща тематика, те надценяват неговата значимост и дои се съревновават между тях в това “, споделя той.

По думите му доста по-важно е по какъв начин пенисът се употребява.

„ Останах с усещане, че размерът на половия член на процедура има много лимитирано значение, тук по-скоро става дума за това, по какъв начин точно се употребява. По време на половия акт това е също толкоз значимо, колкото физическото и прочувственото наличие в сегашния миг. “

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР