Дали след един или два месеца, но оставката на кабинета

...
Дали след един или два месеца, но оставката на кабинета
Коментари Харесай

Томислав Дончев призна, че оставката е близо


Дали след един или два месеца, само че оставката на кабинета е най-вероятният вид, на който да се спре ръководещата коалиция. Това стана ясно от думите на вицепремиера Томислав Тончев пред Нова тв. Той няколко пъти повтори, че от ГЕРБ не желаят да ръководят в обстановката на кавги и митинги, само че че доста неща зависят от съдружните сътрудници.

Имало вид, и той бил доста евентуален, държавното управление да одобри значимите закони до септември и след това да подаде оставка. Дончев призна още, че от политическа позиция най-разумно е да има оставка незабавно. Има и промеждутъчен вид - да вземем за пример оставка в края на месец септември. Така Народното събрание ще одобри всички значими закони, с цел да влезем готови есента, посочи вицепремиерът.

При всички случаи след два месеца и половина отиваме на избори, сподели още той. А на въпрос в какви обединения биха влезнали от ГЕРБ в предстоящ парламент, Дончев съобщи:„ Не си го представям да управляваме с хора, които ни назовават мутри “.

Добави също, че митингите имат своите обективни претенции. И 10 индивида да са на площада, щом гневът им е на такова равнище, не можем да го пренебрегнем, счита Дончев.

Дончев съобщи, че тематиката за бити публицисти е свръхчувствителна. Журналистът има право да върви където си желае, да снима каквото си желае и да пита който си желае. Мое право е вероятно да не му отговоря, сподели Дончев., безапелационен бе той.

сподели още Дончев.

Трудно ще дам отговор в задатък на въпроса какво ще се случи в този момент. Предстои ни среща с съдружните сътрудници и решението ще бъде взето дружно с тях. Този, който мисли за положителното на страната, постоянно е подготвен да направи крачка обратно, само че сътрудниците ни мислят по различен метод, изясни вицепремиерът. Не бих приел да заменя премиера, за мен това не е почтено. Не мисля, че някой от нашата квота в Министерски съвет би се нагърбил с функционалността на министър председател. Хипотезата министър председател в отпуска 4-5 месеца е несериозна, сподели още Томислав Дончев.

Според него българското общество е разграничено и има два пътя. Единият - безконечен скандал, а другият - да се опитаме да намерим общ път.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР