Дали ще мине правителството на Габровски – няма да има

...
Дали ще мине правителството на Габровски – няма да има
Коментари Харесай

Михаил Миков: У нас битката за персонажи и образи подмени битката на идеи и принципи

Дали ще мине държавното управление на Габровски – няма да има такова. Ако има някакъв кабинет, той евентуално ще бъде с третия мандат. И в случай че има, мисля, че то ще стане временен пленник на всичко, което виждаме в националното заседание. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков.

Битката за персонажи и облици подмени борбата на хрумвания и правила. Това докара до абсурд – извънредно огромно посланичество на десницата. Води се борба за опиране до властта, а не до борба за показване на ползи, както в ляво, по този начин и в дясно. Но този вид компрадорска десница не може да бъде представител на българския бизнес, разяснява Миков.

По думите му казусът на левицата е, че е изгубила своята достоверност и правота. 

Да не забравяме, че Българска социалистическа партия управляваше дружно с десницата. Изгуби правото си да бъде лицето на левите хора в България. Отливът от Българска социалистическа партия е по-голям и той ще бъде мъчно наваксан. Още повече в случай, че тя влиза в adhod обединения с десницата. Българска социалистическа партия няма различен излаз, толкоз дребна е като тежест, с изключение на да влиза в непрекъснати диалози с представители на десницата, което продължава да ерозира доверието на хората, които се надяват на ляво посланичество, аргументира позицията си някогашният партиен водач.

Според Миков това, че България беше блокирана за Шенген е демонстрация на  изключителната уязвимост на евросъюза, той работи не съгласно разпоредбите. В момента те нарушават правилата, работят конюнктурно. Шенген е съсредоточен израз на отношението ни към България. Вижте по какъв начин те гледат на нас във връзка с приемането ни в еврозоната, за което има напън това да стане, уточни някогашният водач на Българска социалистическа партия. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР