Дали поредното бебе е на път, се запитаха голяма част

...
Дали поредното бебе е на път, се запитаха голяма част
Коментари Харесай

Бременна ли е? Докато близнаците на Ева Веселинова се стягат за рожден ден, майка им лъсна с издайнически корем

Дали следващото бебе е на път, се запитаха огромна част от почитателите ѝ в обществените мрежи. С издайнически стомах и поналята фигура се вихри Ева Веселинова в последно време. Затова и въпросът за възможна бременност старателно обиколи интернет пространството.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Eva Veselinova (@evaveselinova)

В навечерието на третия рожден ден на децата си русокоската дори заприказва за още една рожба, та даже и това да значи да остане в майчинство много време. Близнаците ѝ се родиха на 9 април и сега очевидно фамилията се стяга за обилен фамилен празник по случай третата им годинка. Новината за двойката бебета много изненадала русокоската, която дори плакала от шока в първия миг.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Eva Veselinova (@evaveselinova)

Кадрите ѝ в Инстаграм несъмнено я демонстрират със относително позакръглена фигура. Някои модели на облеклата ѝ пък като че ли целеустремено скриват най-важната част от тялото на една бъдеща майка.

Ева Веселинова не приказва по тематиката дали е бременна, по тази причина и феновете ѝ се чудят какво да мислят. След като близнаците поотраснаха и са вярна компания на майка си даже в социалките, новината за трето дете би била добре пристигнала, още повече че самата тя мечтае за огромно семейство.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР