Дали Мартин Божанов-Нотариуса е бил сътрудник на МВР ще бъде

...
Дали Мартин Божанов-Нотариуса е бил сътрудник на МВР ще бъде
Коментари Харесай

МВР министърът с нови разкрития за Нотариуса: Теч на данни от ГДБОП не е имало!

Дали Мартин Божанов-Нотариуса е бил помощник на Министерство на вътрешните работи ще бъде изяснено в границите на досъдебното произвеждане. Наблюдаващият прокурор има право да изиска такава информация. Това сподели вътрешният министър Калин Стоянов след представянето на доклада на Гранична полиция за 2023 година, само че остави усещане, че Министерство на вътрешните работи може и да не отговори на държавното обвиняване.
По-рано през днешния ден арбитър Владислава Цариградска разгласи, че има данни Нотариуса да е бил сътрудник на служител на реда от Трето районно ръководство в София, който е освободен от поста си след убийството.
Стоянов не се ангажира и с информация дали полицейски коли са пазили частния клуб за магистрати на Нотариуса и уточни, че по случая тече инспекция.
Министърът отхвърли да е имало теч на информация към Мартин Божанов, когато е бил шеф на ГДБОП по време на разследванет осрещу Нотариуса.
„ ГДБОП под мое управление събра данните, от които се образува досъдебното произвеждане против него “, сподели Стоянов. Вчера Бойко Рашков разгласи, че е имало теч на информация от разпитите на очевидци тогава, а Божанов даже пресрещнал пред постройката на ГДБОП някогашната си брачна половинка и я заплашил. Калин Стоянов разгласи, че не знае за подобен случай и не може да си изясни отношението на Рашков против него.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР