Дали едно лице е или не е доброволен сътрудник на

...
Дали едно лице е или не е доброволен сътрудник на
Коментари Харесай

Сътрудник ли е Нотариуса на МВР? Държавна тайна

Дали едно лице е или не е непринуден помощник на органите на Министерство на вътрешните работи съставлява държавна загадка.
Прочетете още
Това се показва в публична позиция на ведомството по отношение на " нестихващите опити за погрешни внушения и злепоставяне на Министерството на вътрешните работи във връзка с изказвания за съзнателно избягване на отговора дали Мартин Божанов е бил нещатен помощник на Министерство на вътрешните работи ".

Категоричното мнение е дефинирано в Приложение № 1 т. II. 3 и 5 към член 25 от Закона за зашита на класифицираната информация, показват от Министерство на вътрешните работи.

Оттам означават, че същевременно не съществува правна опция за отбрана от наказателно гонене на разположение, приело непринудено съдействие с Министерство на вътрешните работи.

Министерството дава отговор и на различен постоянно задаван въпрос или " укор ", както оттова го дефинират, а точно - кой и по кое време е назначил съпругата на Божанов в структурите на Министерство на вътрешните работи. Поради тази причина от ведомството ползват копие от заповедта за нейното назначение, която обаче не дава никаква нова информация.
 Снимка 659472
Министерство на вътрешните работи показва позиция и по отношение на локалните избори, които се организираха преди към този момент половин година. Категоричният отговор дали е имало безучастие във връзка с ефикасното противопоставяне на закононарушения, свързани с пазаруване на гласове, се съдържа в публикуваната статистика от извършените последни избори, показват от Министерство на вътрешните работи.

Оттам недоумяват защо шест месеца по-късно се извежда спекулативно умозаключение, с което се омаловажава трудът на хилядите чиновници, ангажирани в защитата на изборния развой и битката с така наречен платен избор.

От Министерството напомнят, че тъкмо в този интервал " неработещата " система вкара новия миг - потребление на профилирано приложение Географска осведомителна система " Изборни процеси " - инструмент, основан да подкрепя Министерство на вътрешните работи при произвеждането на избори.

Обръща се внимание и на обстоятелството, че провеждането на изборния развой и неговата организация по закон е предоставена на Централната изборна комисия. Правомощията на Министерство на вътрешните работи са строго регламентирани и се отнасят до защитата на изборния развой и недопускане на закононарушение срещу политическите права на жителите.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР