Дали е възможно да откриеш истинската любов в риалити формат

...
Дали е възможно да откриеш истинската любов в риалити формат
Коментари Харесай

На колко години ще бъдат кандидатките в Ергенът за възрастни

Дали е допустимо да откриеш същинската обич в риалити формат е въпрос, на който няма да се опитваме да даваме отговор. Факт е обаче, че към " Ергенът " има голям интерес освен в България, само че и във всичките му разновидности по света.
 The Golden Bachelor и какво знаем за риалитито
Когато " Ергенът " е на 71

Какво предлага едно друго издание на сантименталното риалити

Най-новата е Golden Bachelor, в която хора от третата възраст ще търсят сътрудник. Първият ерген е 72-годишният Гери Търнър - някогашен ресторантьор, а понастоящем пенсионер с няколко внучета.

Не по-малко любопитно е и какви ще са 25-те дами, които ще се борят за сърцето му. Пред Variety Търнър дава отговор на това какви би очаквал да са кандидатките. " Мисля, че споделих на продуцентите да са на възраст сред 60 и 70, само че границите могат и да се размият. "

Търнър разяснява още, че чака дамите да са дейни и в добра форма, като се интересуват от спорт. Неговите обичани са голф и пикълбол (подобна на тенис игра). А кое е най-голямото му терзание около присъединяване му в Golden Bachelor?

" Притеснявам се дали ще запомня имената през първата вечер в имението. По-важното е, че се тормозя и дали ще намеря верните думи, с които да отхвърля някоя от дамите и да й кажа, че за нея няма роза. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР