Дали Борисов ще се върне като депутат в НС, трябва

...
Дали Борисов ще се върне като депутат в НС, трябва
Коментари Харесай

Знакова фигура на ГЕРБ хвърли бомба дали Борисов се връща в НС и попиля Радев: Гази решения!

Дали Борисов ще се върне като народен представител в Народно събрание, би трябвало да питате него, само че в случай че желае, той ще се върне в Народното събрание, сподели по Би Ти Ви Даниел Митов от ГЕРБ.
За идващия парламент е значимо да знаем, че евентуално може да се наложи да вършим смяна на Промяната, тъй като признатото от тях не работи. Определени закони, признати от тях, са противоконституционни – като този за оглавяващия КЕВР.
За “Магнитски “ се изговори всичко, за Влади Горанов не сме дискутирали това член ли е на ГЕРБ, или не. Санкциите показват систематичен проблем, а не личен. Трябва да се одобри закон, който да подсигурява превантивни ограничения против корупционни практики.
В момента имаме на власт служебно държавно управление на човек, на който му хареса да ръководи, да държи и изпълнителната власт в ръцете си, с изключение на президентската. На тези избори би трябвало да разбираем ясно на българските гласоподаватели – ГЕРБ да получи задоволително поддръжка, с цел да сформира държавно управление.
Със сигурност ще представим кабинет, няма съмнения, че постоянен кабинет наложително би трябвало да има. Президентът гази непосредствено решенията на Народно събрание в поддръжка на Украйна – да вземем за пример за евентуалните наказания против Русия в нуклеарната енергетика.
Българска социалистическа партия идеологически стои доста надалеч от нас, тъй че не виждам партньорство. За Движение за права и свободи би трябвало да се види по какъв начин си прави акцията, в случай че наливат вода в мелницата да се ръководи през служебни държавни управления и завой към леко властнически режим, тогава няма по какъв начин да стане, сподели още Митов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР