Дългосрочното решение обаче може да отнеме години, вероятно до следващите

...
Дългосрочното решение обаче може да отнеме години, вероятно до следващите
Коментари Харесай

Германия е в бюджетна криза. Тъй като икономиката се бори, моментът не е най-добрият

Дългосрочното решение обаче може да отнеме години, евентуално до идващите национални избори, планувани за 2025 година Това е по този начин, тъй като строгите законови ограничавания върху заемите, представени в Съдебните решения от 15 ноември са залегнали в конституцията на страната и е належащо болшинство от две трети в Народното събрание, с цел да бъдат смекчени.

Икономисти споделят, че съкращенията на разноските единствено ще усилят провокациите, пред които е изправена най-голямата стопанска система в Европа след съкращенията на Русия от евтиния природен газ, който захранваше фабриките му, притискайки бизнеса и повишавайки разноските за живот на семействата, плащащи повече за сила.

„ Ние непринудено вързахме ръцете си на гърба и отиваме в боксов мач, сподели вицеканцлерът Робърт Хабек в петък, като сподели, че разпоредбите за дълга са от време, когато е царувал мир и изменението на климата не е било взето на съществено. и Китай, добави той, „ Другите имат подкови в ръкавиците си, а ние даже нямаме свободни ръце. Яс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР