Дългоочакваният Сблъсък в дюните разочарова, а шампионът на Световния боксов

...
Дългоочакваният Сблъсък в дюните разочарова, а шампионът на Световния боксов
Коментари Харесай

Уайлдър за Джошуа: Тичаше около ринга, a трябва да доминира

Дългоочакваният " Сблъсък в дюните " разочарова, а първенецът на Световния боксов съвет (WBC) в тежката категория - Дионтей Уайлдър, стана следващият, който разкритикува Антъни Джошуа. Ей Джей надделя Анди Руис по точки, а непобеденият Уайлдър даде изявление за The Athletic, в което съобщи, че концепцията на Джошуа е била да бяга, с цел да оцелее.

" Джошуа направи това, което трябваше, с цел да завоюва. Той тичаше към кръга и караше колелото... Трябва да доминираш, дребосъче! Може би аз съм прекомерно недодялан и бленувам прекалено много за сходни времена. Може би светът желае този прелестен бокс, само че моето схващане е напълно друго ", разяснява Уайлдър.

" Когато приемаш себе си за първенец, би трябвало да излезеш и да му сриташ задника! Не излизаш там просто да потанцуваш малко и да го прегръщаш ", продължи американецът, който държи пояса на Световния боксов съвет (WBC) в тежката категория.

Бронзовия бомбардировач съпостави тактиката на Джошуа с тази на Владимир Кличко: " Очевидно е, че Кличко е в неговия лагер, тъй като приличаше извънредно на него с този удар, който отправяше, и след който влизаше в клинч. Това бе всичко, което той направи. Неговата концепция бе просто да оцелее. Методът на Кличко "

" Ще покажа на света, че съм най-хубавият и че никой не може да ме стигне. Особено с това, което върша в дивизията сега. Време е да потвърдя кой е най-хубавият ", приключи Уайлдър пред The Athletic.
Джошуа и Руис желаят трети мач Британецът си върна трона след победа в 12 рунда в Саудитска Арабия
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР