Дългоочакваният процес за жестокото убийство на Милена Динова от пловдивското

...
Дългоочакваният процес за жестокото убийство на Милена Динова от пловдивското
Коментари Харесай

Дядото на ревнивия убиец от Куртово Конаре също посягал с нож към жена си

Дългоочакваният развой за жестокото ликвидиране на Милена Динова от пловдивското село Куртово Конаре ще стартира тази сряда. Срещу годеника на Милена - Илиян Рангелов, е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод. Кървавото действие потресе района на 29 декември м. година, когато бе открито тялото на 26- годишната жена. Милена и Илиян са имали връзка от 2014 година насам. Живеели в Куртово Конаре. Милена работела в дружество в Ново село, а Илиян в Пловдив. Въпреки, че пред околните и приятелите им връзката вървяла добре, това е било по-скоро видимо. Илиян постоянно я ревнувал от сътрудниците й, защото работела на смени и пътувала с тях до работа. Сгодяват се през 2015 година. Но година по-късно битовите кавги и ревността на Илиян към нея зачестили.

Във съдбовната нощ Илиян отишъл до механа в селото. Върнал се у дома към 22:30 часа, когато Милена се приготвяла за работа, защото била нощна промяна. Между тях избухнал скандал, а на излизане за работа Милена му декларирала, че в случай че продължава по този начин ще би трябвало да се разделят. Минута по-късно сътрудниците й позвънили, с цел да се схванат от кое място да я вземат за работа. Илиян буен и я последвал, като преди този момент взел нож от кухнята. Настигнал я на двайсетина метра и замахнал с ножа към нея. Нанесъл й прободна рана в лявата част на гръдния панер. Милена се сринала на земята и издъхнала от огромна загуба на кръв.

Илиян се прибрал у дома, заличил кръвта от ножа, заключил къщата и лежащ да спи. Малко по-късно сътрудниците на Милена, които пристигнали да я вземат, видели тялото й. Веднага се обадили на телефон 112. Дошлите на място служители на реда почнали работа по случая, а на 30 декември Илиян бил арестуван. Оттогава е в пандиза в Пловдив.

Местни поданици разясниха, че дядото на Илиян преди години на няколко пъти се опитал да убие жена си. В един от случаите дядото на килъра замахнал с нож към главата на бабата на Илиян, поради което дамата била призната в болница в тежко положение.

Източник: Марица
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР