Дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс ще бъдат пуснати в продажба

...
Дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс ще бъдат пуснати в продажба
Коментари Харесай

Дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс излизат през октомври

Дългоочакваните записки на Бритни Спиърс ще бъдат пуснати в продажба през есента, съобщи Dailymail. 

 

Мемоарите, озаглавени Жената в мен(The Woman In Me), ще бъдат налични на 24 октомври, показа вестник Пипъл.Книгата ще бъде издадена от Галери Букс, отпечатък на Саймън и Шустър, които участваха в огромна наддавателна война предходната година, с цел да си обезпечат правата.  

Спиърс разгласи през април 2022 година, че написа записки, и тя даде обещание, че ще се задълбочи в събитията на дългогодишното й консерваторство, като в същото време ще хвърли безукорен взор към членовете на фамилията си.

Заедно със известието идва и аспект на предната корица, която включва ярка черно-бяла фотография на Спиърс години по-рано.

 



Тя театралничи гола до кръста отстрани, като покрива гърдите си с ръце и жално се взира в камерата, и носи чифт лъскави железни дънки.

„ Убедителните показания на Бритни в открит съд раздрусаха света, трансформираха законите и демонстрираха нейната вдъхновяваща мощ и смелост “, сподели пред изданието Дженифър Бергстрьом, старши вицепрезидент и издател на Галери Букс. „ Не се колебая, че нейните записки ще имат сходно влияние – и ще бъдат издателското събитие на годината. Не можем да бъдем по-горди да й помогнем най-сетне да показа историята си. “

Според прессъобщение от Галери Букс, записките ще разкрият „ за първи път нейното необикновено пътешестване и мощ в основата на един от най-великите реализатори в историята на поп музиката. “

Издателят също по този начин твърди, че книгата " осветява непреходната мощ на музиката и любовта - и смисъла на една жена, която споделя личната си история, съгласно личните си условия ".

По-нататък се разказва „ Жената в мен “ като „ смела и изумително вълнуваща история за независимост, популярност, майчинство, оцеляване, религия и вяра “.

Твърди се, че книгата ще обхване освен сложното 13-годишно консерваторство, само че и възхода на Спиърс към славата и нейните най-хубави години като реализатор.

Според Варайъти(Variety) договорката за записките се счита за " рекордна " и се счита, че съглашението коства към 15 милиона $. Спиърс приключи писането на книгата през юли предходната година, само че дефицитът на хартия в издателската промишленост по това време забави тома.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР