Дългоочакваната битка за званието абсолютен световен шампион по бокс в

...
Дългоочакваната битка за званието абсолютен световен шампион по бокс в
Коментари Харесай

Тайсън Фюри обяви, че има подписан договор за сблъсък между него и Олександър Усик

Дългоочакваната борба за званието безспорен международен първенец по бокс в тежка категория сред Тайсън Фюри и Олександър Усик най-сетне ще се състои, загатна британецът в своя профил в Инстаграм.

35-годишният Фюри излезе с обява с обща фотография, на която участват той и Усик, като изпод на плаката има надпис, който гласи, че двамата боксьори към този момент са се договорили за мач между тях.

За дуел сред Тайсън Фюри и Олександър Усик, които имат всичките пет пояса при най-тежките, се приказва от много време, като даже при започване на годината се появиха информации, че договорът за срещата към този момент е бил подписан.

Впоследствие срещата пропадна, като даже през лятото украинецът изигра мач против Даниел Дюбоа, в който отбрани купите си след нокаут в 9-ия рунд.

Този път наподобява обаче, че мачът сред Тайсън Фюри и Олександър Усик ще бъде реалност, като от изказването на британеца въпреки всичко не излиза наяве по кое време и къде ще се състои огромната борба сред двамата боксьори.

Залогът в този конфликт ще бъде и званието " безспорен международен първенец ", като за последно имаше подобен в тежка категория в интервала ноември 1999 година - април 2000 година, когато британецът Ленъкс Люикс притежаваше всички трофеи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР