Дългокраката синоптичка Натали Трифонова се вихри на дансинга на Танцувай

...
Дългокраката синоптичка Натали Трифонова се вихри на дансинга на Танцувай
Коментари Харесай

Мъка! Натали Трифонова пак остана без гадже

Дългокраката синоптичка Натали Трифонова се вихри на дансинга на „ Танцувай с мен “ и обира овациите.

Единственият мъж до нея сега е треньорът й по танци, с който си партнират в танцувалното шоу.

Преди време изкусителката русокоска имаше дълга любовна връзка с Доан Хасан. Двамата бяха двойка още от учебната пейка и даже се заприказва за женитба. Само че внезапно те се разделиха, като обявиха, че остават единствено положителни другари.

Само че злобарите да не се радват толкоз, а мераклиите да я имат ще останат с пръст в устата. Защото Натали Трифонова не се е разделила дефинитивно с първенеца по мотоциклетизъм Мартин Чой. Докато дългокраката изкусителка танцува в „ Денсинг старс “, гаджето й отпътува на маратонска конкуренция във Франция.

Желанието на Натали да отиде с него, с цел да го поддържа на надпреварата, било огромно. Само че това било невероятно, тъй като тя взе участие в танцувалното шоу.

Но Наталито се хвалела пред близки и познати, че раздялата им е  краткотрайна. Но откакто Мартин се върне, сред тях щяло да избухне детонация от пристрастености.

Само че, както знаем, дъщерята на първенеца от предходна връзка е в тийнейджърска възраст. Тя въобще не одобрявала гаджето на баща си, тъй като я мислела за използвачка.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР