Дългогодишният спор между Aldi и Marks & Spencer за светещи

...
Дългогодишният спор между Aldi и Marks & Spencer за светещи
Коментари Харесай

Aldi губи обжалване срещу M&S, тъй като спорът за светещите коледни бутилки за джин придобива нов обрат

Дългогодишният спор сред Aldi и Marks & Spencer за светещи бутилки за джин е единствено последното в редица правосъдни каузи, все по-популярният немски дискаунтър се сблъска с съперниците си на марката.

Загубата на обжалването на Aldi против решение на Върховния съд, което откри, че е копирал дизайна на светещите бутилки за коледен джин на Marks & Spencer идва единствено седмици след Върховният съд отхвърли иск за нарушение на комерсиална марка против него от Thatchers Cider.

В случай, избран от специалисти като евентуално значим за други марки, които желаят да преследват Aldi на сходни учредения, Тачърс съди Aldi за хипотетично нарушение на комерсиалната му марка на неговия мъждив лимонен сайдер, потвърждавайки, че марката Taurus на Aldi е „ копирана “ неговия артикул. Thatchers загуби.

Докато Aldi одобри, че употребява продукта на Thatchers като „ пример “, арбитър Мелиса Кларк заключи, че има „ ниска степен на подобие “ сред конкурентните артикули и, което е извънредно значимо, „ няма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР