Дълго време се лутахме между това дали Моника Валериева и

...
Дълго време се лутахме между това дали Моника Валериева и
Коментари Харесай

Моника Валериева пак легна под ножа, сравни се с Ким Кардашиян

Дълго време се лутахме сред това дали Моника Валериева и Меди още веднъж са дружно или просто желаят да влязат в редовете на всички медии. Преди броени дни плеймейтката показа в стори видео по какъв начин се целува буйно с поп-фолк изпълнителя. Вече е публично - двамата още веднъж са дружно и към този момент умерено качват общи фрагменти от взаимния си живот.

Виж още:  Нова връзка, остарели мемоари! Десита сподели - още не е прежалила Денис Теофиков

Очевидно е, че поп-фолк звездата си харесва кифли, а Моника Валериева е измежду най-големите такива у нас. Родната плеймейтка е известна най-вече с измененията по себе си, за които тя и до ден сегашен не съжалява и намерено приказва. Съвети към младите девойки за тях също не липсват.

Виж още: Малдивска закуска за бременни: Златка Райкова не пази линия и наподобява по-добре от всеки път

Сред най-известните ѝ трансформации са тези на дупето, носа и гърдите. През март месец плеймейтката сподели новите задни елементи навръх рождения си ден и описа в детайли къде, по какъв начин и на каква цена се е сдобила с тях. Според нас персонално по този метод наподобява много неестествено, само че всеки самичък си преценя.

Виж още: Естественото е на мода: Красавица от Шумен с голямо достижение в чужбина, завоюва значима премия

Валериева постоянно е била измежду най-големите последователки на Ким Кардашиян и постоянно се  е опитвала да ѝ подражава по някакъв метод. Новата фикс идея на плеймейтката е машина, която Ким има в дома си и прави цялото си тяло с нея, защото по този начин тя изглеждда доста по-млада и с неповторимо чиста кожа. Половинката на Меди към този момент чака резултати като повсеместен лифтинг - покачване на клепачите, унищожаване на фини бръчици, изчистване на белези, петна и така нататък " Зачервена съм, леко подута, само че нямам самообладание да видя резултата ", показа тя. Очаквайте цялостна смяна от нея.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР