Дълго време интимната афера между Иван Лечев и Лили Иванова

...
Дълго време интимната афера между Иван Лечев и Лили Иванова
Коментари Харесай

Голямата Лили Иванова е имала афера с наш популярен китарист

Дълго време интимната спекулация сред Иван Лечев и Лили Иванова оставаше под капак поради безапелационното предпочитание на певицата протичащото се в спалнята й да си остане единствено за нея. След края на връзката им обаче китаристът с ненаситност се разприказва за връзките си с Лили и даже се дефинира като сурогат на Асен Гаргов, написа столичен седмичник.
Двамата се забили на новогодишно тържество и, въпреки да знаели, че посред им няма да излезе нещо трайно, те месец след месец продължавали да се срещат в дома на изпълнителката.

На 60 години примата не серпантина да приказва за секс, желала си милувки всеки ден, твърди Лечев.
Иван споделя, че като гаджета с Иванова по този начин и не заживели под един покрив. Освен, че тя не го поканила в дома си на столичната улица “Оборище “ и той не желал да напуща именития си апартамент на другата централна улица „ Раковска “, където в ергенските си години музикантът е вдигал паметни купони.
“Ходих у тях, преспивал съм, само че за една година това не се е случвало повече от 5 пъти “, връща лентата обратно Иван.

Докато имал връзки с Лили Иванова, музикантът схванал за какво гаджетата й са постоянно хора от обкръжението й. По думите му тя е приключен експерт, само че колкото и да я вълнува работата, има своите човешки потребности, поради което най-често животът я събирал с сътрудници.
И до момента в който примата на родната сцена е известна като тази, която подема професионални и персонални раздели, то в тази ситуация Лечев е горделив, че точно той прекратил връзката, като я напуснал поради несериозността й във връзката.

Това ли е обаче истината?
Лечев има забележителните четири брака зад тила си. Последно през февруари 2010 година рокаджията разгласи, че се дами за 17 години по-младата Жени Александрова, която среща около „ Мюзик Айдъл “ две години по-рано – написа ХотАрена.
Точно сред първата и втората брачна половинка Иван Лечев е ухажор на Лили Иванова. Аферата се развива бурно, само че за малко при започване на 80-те години на предишния век, когато Иван е тридесетина годишен, а примата – преди малко чукнала петдесетака. „ С Лили Иванова имахме краткотрайна връзка, да речем от Нова година до пролетта “, споделя в друго изявление Лечев. Според осведомени обаче любовта им е била малко по-дълга.

Според източниците на ХотАрена, не Лечев е скъсал с Лили, а любовта им се разпада по най-тривиалната причина – един ден примата заварва младото си лъвче да бори двайсетина годишна фенка в леглото. Бясна, тя подвига свиреп скандал и поставя точка на интимната забежка. Е, въпреки всичко това е огромната Лили Иванова и не би разрешила на никого да я разиграва!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР