Дълго време 38-годишната бивша художествена гимнастичка се криеше от обществеността.

...
Дълго време 38-годишната бивша художествена гимнастичка се криеше от обществеността.
Коментари Харесай

Любовницата на Путин щяла да обяви победата над Украйна на 9 май

Дълго време 38-годишната някогашна художествена гимнастичка се криеше от обществеността. Според слуховете тя от дълго време не е единствено държанка на 69-годишния Путин, а и негова брачна половинка. Кабаева има четири деца, счита се, че са негови. През 2015 година тя роди близнаци. А първото й дете се ражда още, до момента в който Путин е женен за първата си брачна половинка.

През последните дни Кабаева ненадейно се появи пред съветската общност и явно се е заела с пропагандата на Кремъл, убеждавайки сънародниците си, че войната в Украйна е продължение на войната против фашистка Германия и е заслужено възмездие за понесените жертви през Втората международна война, написа още немският вестник.

Неотдавна тя се снима пред признака на съветските военни Z на фестивал, носещ нейното име. Тя гордо сподели и Георгиевската лента, с която е закичена.

„ Темата за войната не е единствено тематика на предишното. 9 май е празник за цялата страна, за всяко семейство. Всяко семейство има военна история, която не трябва да забравяме. Тази история се предава от потомство на потомство “, съобщи наскоро Кабаева.

Когато Кабаева се появи преди няколко дни обществено, всички видяха голямата разлика във външния й тип. Тя очевидно се е подлагала на козметични интервенции и съгласно „ Билд “ в този момент наподобява доста по-добре, а съгласно съветския „ Космопилтън “, тя очевидно употребява услугите на пластичния хирург на Путин, защото двамата са почнали да си наподобяват.

За това къде е живяла до момента с четирите си деца се носеха клюки. Смята се, че населява голяма вила с тежко въоръжена защита в Швейцария. Вилата се намира в Лугано. Там тя е родила близнаците си през 2015 година.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР