Дълго чаканият и първи за София концерт на метъл машините

...
Дълго чаканият и първи за София концерт на метъл машините
Коментари Харесай

Godsmack отлагат концерта у нас заради смърт

Дълго чаканият и първи за София концерт на метъл машините Godmack се анулира. Причината е трагичната гибел на сина на китариста на бандата Тони Ромбола. Шоуто трябваше да се състои на 27 ноември, само че ще бъде преместено за началото на 2019-та дружно с всички останали концерти от европейската част на турнето им.

В публично изказване фронтменът на групата Съли Ърна оповести отлагането. „ С най-голямо страдание от името на нашия китарист Тони и жена му Сю, пиша персонално това известие до всички наши почитатели по света, с цел да ви кажа, че Тони и фамилията му претърпяват загуба, която никой родител не заслужава.

Синът на Тони и Сю - Джо Фей, умря ненадейно предходната седмица на ранната възраст от 34 години. Той беше един от най-хубавите и благи хора, които в миналото съм срещал. И най-важното - Джо беше почитател, както всички вас. Той безусловно преживяваше триумфите на Godsmack, посредством татко си.

Винаги беше доста разчувствуван и горделив да бъде към нас и ще ни липсва надълбоко “, написа Ърна, който трябваше да показа и първата си публична биография, преведена на български при визитата си в София. Томът към този момент може да бъде запазен в онлайн книжарницата на "Сиела " и то с понижение от 20% от постоянната цена – 16 лева Срещу 12,80 лева всеки почитател, авансово декларирал женалние, ще получи книгата незабавно щом е налична. Преводът е дело на журналиста и персонален другар на Съли - Елена Розберг.

От групата помолиха да бъде почетено персоналното пространство на китариста и фамилията му и дадоха обещание "ще се завърнем по-големи и по-силни при започване на 2019-та и ще свирим на всички планувани концерти в Европа и по света. Бъдете подготвени! “

Европейското турне на Godsmack беше планувано да стартира от Стокхолм на 29 октомври и да приключи в София на 27 ноември. Цялото турне в този момент се измества за началото на 2019 година, като детайлите ще бъдат обявени напълно скоро дават обещание уредниците от Bulgarian Live Music.

Шефът на промоутърската компания Алекси Калев изрече обществено съболезнованията си към Тони Ромбола и съобщи, че към този момент договаря за нова дата за концерт на Godsmack в София. Билетите, закупени досега, ще важат за новата дата и без презаверка. След оповестяването на новата дата всички, които нямат опция да участват, ще могат да върнат своите билети.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР