Дълги години мечтаех да изиграя Големанов. По различни причини не

...
Дълги години мечтаех да изиграя Големанов. По различни причини не
Коментари Харесай

Георги Мамалев навърши 70 г.

" Дълги години мечтаех да изиграя Големанов. По разнообразни аргументи не се получаваше. Но предходната година влязох в тази роля и я играя с доста обич, проличава си, че съм благополучен. А в киното бленувам да изиграя занимателен, само че непоколебим и изпълнителен полицейски контрольор ".

Това показа пред БНР артистът Георги Мамалев, който през днешния ден чества 70 години.

Той описа, че първия си филм снима на 19 години, а в Народния спектакъл е към този момент 43 години, обаче като дребен желал да стане доктор.

" Първата ми пиеса е в 3-4 клас и когато се качих на сцената в читалището в Мамарчево, като започнахме да играем, осъзнах, че това ужасно доста ми харесва. Тогава се роди желанието ми да стана артист ".

В предаването " Хоризонт за вас " Георги Мамалев призна, че " велико нещо е да можеш да разсмиваш хората ".

" Най си одобрявам театъра. Театърът е люлката на всичко ".

Според него човек може да поставя доста старания, само че без гений и заложба - нищо не става, както и без дисциплинираност.

Актьорът разяснява и политиката - в нея " има доста некадърни и необразовани хора, което дава пример за подражателство на народа ":

" Простащината се развива доста добре, тя кълни и в Народното събрание. Последното Народно заседание беше образец за дивотия. Нивото на политическата ни класа е доста ниско. Затова съм уверен, че страната ни няма да дръпне напред. Изразходвахме думата смяна. Имам вяра в младото потомство, само че дребна част от него е добре образована ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР