Далечната 1994 година е емблематична. Тогава се ражда ненадминатият по

...
Далечната 1994 година е емблематична. Тогава се ражда ненадминатият по
Коментари Харесай

Новият хит на Дисни - Цар Лъв идва с невероятна компютърна анимация

Далечната 1994 година е емблематична. Тогава се ражда ненадминатият по своя темперамент и еднаквост кино шедьовър на Дисни – Цар Лъв. Такава ще бъде и 2019, когато обичаният на доста генерации анимационен филм се връща за нов живот, с ново обаяние и нов почерк, само че с все същото чудовищно величие.
Първият филмов откъс на Цар Лъв отваря вратите към „ Лъвските земи “ извънредно гръмко и с безапелационната поръчка, че продукцията няма да бъде една усъвършенствана остаряла версия, а извънредно въодушевяващ и величествен кандидат за новия кино феномен на десетилетието…минимум. Невероятните образни резултати, реализирани с последните трендове в кинематографичните технологии и съпроводени с най-разпознаваемата музика на всички времена, ни водят пред Лъвската канара – знак на царственост и благородно родословие.

Дали дребният Симба ще поеме царския престол на татко си – уважавания от всички Муфаса; и дали завистта и злобата в разочарования Скар ще победят пред справедливостта и естствения „ кръговрат на живота “, ще забележим сами в една от най-великите кино акомодации Цар Лъв. Тимон и Пумба, прелестната Нала, ехидните хиени и атрактивният Зазу ще бъдат единствено част от героите, които ще допринесат за вълнението да се сблъскаме с любимците ни от кино лентата, а развръзката ще ни остави без мирис.

С излизането си преди повече от 24 години Цар Лъв превзема сърцата на хората и се подрежда измежду безспорните рекордьори във филмовата промишленост по редица критерии. Една от най-емблематичните песни на сър Елтън Джон Can You Fell The Love Tonight, включена във кино лентата, му носи „ Оскар “ за истинска ария. Филмът печели още една премия „ Оскар “ за музиката на Ханс Зимър, три награди „ Златен глобус “ и доста други.

Най-печеливш, най-гледан и най-отличителен в класациите на Дисни, първият, който не е основан по съществуваща история и трансформирал се в безспорна класика, цялостен с комизъм, мъдрости и неповторими герои, Цар Лъв се завръща за нещо още по-мащабно и разтърсващо!

Направете път! Цар Лъв влиза в кината на 19 юли на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР