Daedalic анонсираха, че дългоочакваният втори епизод на Ken Follett’s Pillars

...
Daedalic анонсираха, че дългоочакваният втори епизод на Ken Follett’s Pillars
Коментари Харесай

Вторият епизод на Ken Follett's Pillars Of The Earth идва следващата седмица

Daedalic анонсираха, че дълго чаканият втори епизод на Ken Follett’s Pillars Of The Earth, ще се появи в Steam на 13.12 (GOG версията ще излезе по-късно този месец). Конзолните версии ще излязат през януари.

„ Присъединете се към Джак и Алиена, които към този момент са пораснали и помъдряли, борейки се да спасят Кингсбридж от безмилостния Уилиям Хамли. Той не приема леко отхвърлянето на Алиена и заплашва освен нейния живот, само че и този на членовете на фамилията ѝ и нейните другари. Въпреки това, те не престават работата по катедралата и напъните им да привлекат поклонници и гости към процъфтяващия им пазар, който дава обещание да донесе разцвет на дребното средновековни градче. Но Уилиям става граф и сплотява сили с безсмилостния свещеник Валеран. Тяхната цел е единствено една: Кингсбридж би трябвало да падне! “, гласи анонса на епизода.

Ken Follett’s Pillars Of The Earth излезе това лято на фона на голямо очакване, и то освен от феновете на романите на Кен Фолет. Пренасянето на епоса на Фолет „ Устоите на Земята “ наподобява съществено предизвикателство, само че поглеждайки към оценките в Metacritic, играта е повече от сполучлива с потребителски рейтинг от 7.3 (с което задминава новите игри от света на Assassin’s Creed и Wolfenstein) и оценка на уеб страницата от 7.8.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР