Dacia представи един меко казано странен концепт с името Manifesto,

...
Dacia представи един меко казано странен концепт с името Manifesto,
Коментари Харесай

Dacia показа бъги, което никога няма да пусне в серия

Dacia показа един меко казано чудноват концепт с името Manifesto, който в никакъв случай няма да забележим в серийно произвеждане. Не е ясна задачата на прототипа, с изключение на да ни покаже извратеното мислене на част от хората от румънската компания.



Прототипът на бъги ненапълно следва дизайна на концепта Bigster с новата емблема на Dacia, обвързвана с фаровете с разграничени LED линии. Под предната „ решетка “ е ситуиран огромен фар, също с LED технология, както и лебедка в долната част на предницата.



Целият дизайн е заложил на острите ръбове и квадратните форми, само че несъмнено не се е получил добре, а неналичието на порти и прозорци е още едно необичайно решение, което само удостоверява концептуалния план на модела.

Manifesto е изработен с интериор, който може да се мие непосредствено с вода, а калъфите на седалките се трансформират в спален чувал. Таванът може елементарно да бъде отстраняват, както и батериите, които да служат за спомагателен източник на сила по време на къмпинг.



Единичният фар в предната част също се отстранява и служи като фенер. Гумите също са забавни, само че неизползваеми на процедура. Те са направени по по този начин наречената „ безвъздушна “ технология, а част от панелите на каросерията са от рециклирана пластмаса.



На база на тези изкуствени и несъмнено евтини материали, е необичайно и решението в интериора, инженерите от Dacia да употребяват корк за изработката на таблото. Но даже и крепко стъпила на земята марка, като Dacia, има своите открлонения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР