Да, точно така – по този начин депутатът от ВМРО

...
Да, точно така – по този начин депутатът от ВМРО
Коментари Харесай

Депутат от Обединени патриоти иска коалиционен съвет с ГЕРБ заради ДПС

Да, тъкмо по този начин – по този метод депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов отговори на въпрос дали вчерашната позиция на партията значи, че " воеводите” и " Обединени патриоти " (ОП) упрекват ГЕРБ в " заиграване " с Движение за права и свободи поради новите пълномощия на КЕВР и съответно договорката с ЧЕЗ .
Става въпрос за предлагането на Оперативна програма КЕВР категорично да е органа, който да позволява дейности по предписание с дялове и акции, представляващи повече от 20% от капитала на търговски сдружения, които са лицензирани за транспорт на електрическа енергия, топлинна сила и газ. На второ четене в комисия то не беше признато и беше препоръчано и признато от ГЕРБ КЕВР единствено да бъде уведомявана при дейности по предписание с дялове и акции, представляващи повече от 20% от капитала на търговски сдружения, които са лицензирани за транспорт на електрическа енергия, топлинна сила и газ, само че в пленарна зала въпреки всичко мина предлагането на " патриотите”.
Когато става въпрос за национална сигурност и стратегически ползи, ние ще пазиме такава позиция, безапелационен беше Ангелов. За страдание към момента фрагменти на Движение за права и свободи стоят във властта в цяла България и те не са отстранени. Ще желаеме привикване на съдружен съвет по този въпрос – няма по какъв начин " Обединени патриоти " да носят отговорност за техните неточности, съобщи депутатът пред Нова телевизия.
Иначе във вчерашната позиция на Вътрешна македонска революционна организация във връзка с измененията в Закона за енергетиката пишеше следното: " При гласуването на кандидатурите за нови членове на КЕВР още веднъж изскочи политическо двуличие и нова доза подмолни измами. Въпреки предварителната убеденост от страна на съдружните ни сътрудници за поддръжка на претендента на Вътрешна македонска революционна организация Евден Николов, след неразбираеми подмолни сделки през днешния ден в пленарна зала за членове на енергийния регулатор бяха определени други лица, в това число предложенията на Движение за права и свободи и " Воля ". Ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ, постоянно сме бранили националните цели и сигурността на България и на всеки един български жител. Ето за какво и през днешния ден, макар подмолните политически игри, заявяваме, че няма да допуснем задкулисието да завладее КЕВР и енергийния бранш на България ".
Конкретно за несъстоялия се избор на Николов, Юлиан Ангелов въпреки всичко не продължи с безапелационния звук от декларацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР