Да свалиш Уолстрийт вече е по кината и доста хора

...
Да свалиш Уолстрийт вече е по кината и доста хора
Коментари Харесай

Дженифър Лопес, Cardi B, Да свалиш Уолстрийт и за какво актрисата е потърсила съвет

" Да свалиш Уолстрийт " към този момент е по кината и много хора са го гледали, което няма по какъв начин да не радва Дженифър Лопес.

В момента тя не стопира да гостува в излъчвания, с цел да промотира кино лентата. Едно от последните ѝ участия беше в шоуто на извънредно симпатичния ни Джими Фелън.

Пред водещия Джей Ло разкри и по какъв начин Cardi B е станала част от " Да свалиш Уолстрийт ". Докато актрисата се е подготвяла за ролята си на стриптизьорка, е правила съществени изследвания за метода, по който се държат тези дами.

И тъй като е знаела, че преди да стане известна, Cardi B си е изкарвала издръжка точно като стриптизьорка, е решила да ѝ се обади, с цел да получи няколко съвета за танцуването на стълб.

Рапърката ѝ споделила, че те са нещо доста мъчно. На самата нея са ѝ били нужни години, с цел да се усъвършенства, само че в този момент е доста добра. Точно тогава на Джей Ло ѝ хрумнала и концепцията, че Cardi B би трябвало да взе участие във кино лентата, и я поканила. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР