Да свалиш Уолстрийт е по кината вече от две седмици

...
Да свалиш Уолстрийт е по кината вече от две седмици
Коментари Харесай

Отделя ли внимание Джей Ло на близките си

" Да свалиш Уолстрийт " е по кината към този момент от две седмици и би трябвало да кажем, че се оправя сносно в бокс офиса, което няма по какъв начин да не радва Дженифър Лопес .
 Дженифър Лопес,
Рекордът, който Дженифър Лопес сложи

" Да свалиш Уолстрийт " смъкна картите на масата

Самата тя към този момент показа, че се е подготвяла много съществено за ролята си на стриптизьорка. Разбира се, всичко е почнало с изследване, ето за какво е потърсила няколко съвета от Cardi B , която като се изключи че взе участие във кино лентата, е работила тъкмо това преди да стане известна.

Друг аспект от подготовката на Джей Ло пък е било визитата на " терен ". Актрисата, певица и какво ли още не, споделя, че дружно с годеника си Алекс Родригес са посетили няколко известни стриптийз бара в Ню Йорк, с цел да се потопи в атмосферата на този свят.

Пред Vanity Fair пък показа и по какъв начин е прекосявал един неин ден на снимачната площадка на " Да свалиш Уолстрийт ". Не се изненадваме, че е било много натоварено, а и самата тя още не може да повярва, че са снимали целия филм за 29 дни.

Денят на Дженифър Лопес е започвал в 5:30 сутринта с подготовка и до осем е трябвало да стигне до снимачната площадка, с цел да могат гримьорите да я вкарат в облика на Рамона.
 Дженифър Лопес, Cardi B,
Съветът, който Джей Ло изиска от Cardi B

И по какъв начин се стигнало до присъединяване на рапърката в " Да свалиш Уолстрийт "

Лопес споделя, че е прекарвала целия ден на мястото, на което са снимали, даже нейните подиуми за деня да са завършили. Причината е, че обича да следи процеса по основаването на филми.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Авг 29, 2019 в 9:33 PDT

За сцената, в която виждаме героинята ѝ за първи път да танцува на стълб, Джей Ло се е подготвяла цели шест седмици, с цел да усъвършенства този танц. Няма да крием, че тази сцена умерено може да е част от мокрите ни сънища, тъй че тренировките ѝ са си коствали.
 „ Да свалиш Уолстрийт “, Дженифър Лопес, Cardi B и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Да свалиш Уолстрийт “ с Дженифър Лопес

Когато стриптизьорките решат да стъпят на Уолстрийт

Въпреки натоварения си график, Дженифър Лопес не е допускала да загуби връзката със фамилията си. Ето за какво постоянно е на тяхно разположение и дава отговор на телефонните им повиквания. Не го прави само, когато в същия миг е пред камера и снима дадена сцена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР