Да спечелят групата си в турнира Лига Европа е много

...
Да спечелят групата си в турнира Лига Европа е много
Коментари Харесай

Клоп каза кои са приоритетите на Ливърпул

Да завоюват групата си в шампионата Лига Европа е доста значимо за Ливърпул, разгласи мениджърът на клуба Юрген Клоп. " Червените " унищожиха нощес австрийския ЛАСК (Линц) с 4:0 в петата си среща и дръпнаха с 4 точки пред 2-ия Тулуза. А този безапелационен триумф ще приготви футболистите психически за натоварената стратегия, която им следва. А обезпеченото 1-о място в група Е значи, че Ливърпул прескача плейофа в шампионата през февруари и по този начин ще изиграе един кръг.

" Ние сме на върха в класирането и това не може да се промени. Това е добре, доста значимо в натоварената, извънредно натоварена стратегия, която ни чака през декември ", сподели още Клоп.
 Ливърпул - ЛАСК 4:0 в Лига Европа
Ливърпул се бетонира на първото място

Салах вкара гол номер 199 за " мърсисайдци "

И също по този начин добави, че позитивите от този триумф са много. А единствената неприятна вест е, че не са затворили мача много по-рано. " Представянето ни беше в действителност положително като футбол на терена. Също по този начин никой не се контузи. Всичко е наред ", съобщи още Клоп.

Следващата среща на отбора му е с Фулъм във Висшата лига в неделя, следвани от визити на Шефилд Юнайтед и Кристъл Палас. Те приключват европейската си акция във втория шампионат на УЕФА с посещение на белгийския Унион Сен Жилоаз, където евентуално ще даде късмет на футболисти с малко минути на терена. И макар че Лига Европа е едно равнище под Шампионската лига, Клоп съобщи, че той и футболистите му са подготвени да стигнат допустимо най-далече.

" За страдание, кариерата ми не е такава, каквато бих желал аз да предпочитам като вероятно развиване. Трябва да взема това, което ми се изправи на пътя. В което и съревнование да играем, то това се трансформира в най-важното съревнование за нас. Както в този момент в неделя играем мач от Висшата лига на Англия и това незабавно се трансформира в приоритет номер 1 за нас, несъмнено и изрично ", изясни още Клоп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР