Да спечелиш истински мъж не е лесно. Казват, мъжът е

...
Да спечелиш истински мъж не е лесно. Казват, мъжът е
Коментари Харесай

7 техники с които да го спечелиш – наистина работят!

Да спечелиш същински мъж не е елементарно. Казват, мъжът е от Марс, а дамата е от Венера. Марс и Венера са две разнообразни планети. На Марс няма внезапни промени в климатичните условия, тази планета е войнствена и гореща, върти се към оста си по същия метод като всички други планети.
Венера, въпреки това, е необикновена планета, тя може да промени климатичните си условия за няколко минути: от стихия до мъртвило, от рискова горещина до ужасяващ мраз, и се върти в противоположна посока, назад на часовниковата стрелка – това разграничение притегля завоевателя Марс.

Да привлечеш и спечелиш същински мъж е мъчно, само че не и невероятно, в случай че прилагаш точните техники

Какво обичат същинските мъже? Говорим за тези, които се държат като представител на мощната половина на човечеството, а не като домакински нарцисист.
Тяхната обич е обвързвана с всички женски прояви, които допират струните на инстинкта на водача. Имайки такива знания за един мъж, елементарно можеш да го спечелиш с тези седем техники.

Техника номер1. Похвала.

Kaк да го спечелиш с покана? По-добре да е внезапна…

Те (мъжете) несъмнено би трябвало да са най-хубавите за вас. Умните похвали постоянно ще го слагат на фундамент. Оставете похвали като „ завързан “, „ гальовен “, „ благ “ за вашите котки и не забравяйте, че същинските мъже не са буйни към котките и мечките, те не създават такова количество хормон окситоцин, което вие вършиме, с цел да оцените тяхната прелест.

Пример:
„ Вчера блесна със своята убеденост и автентичност на празненството. “
„ Вчера нямаше еднакъв на вечерята. Възхищавам се на възприятието ти за комизъм. “
„ Възхищавам се на твоето самочувствие и напористост. Ще преместиш планини. “

Техника №2: Потърсете помощ за проблем.

Най-добре – разгадаем! В идеалния случай – взема решение се за 5 минути.
Те желаят да ви оказват помощ, обичат да вземат решение проблеми, само че проблемите би трябвало да са разрешими. Искането може да не впечатли определения от вас, само че ще го накара в действителност да мисли за вас.
Можете да го помолите за всичко, само че не тормозете, би трябвало да има мярка във всичко. Оставете го да направи за вас това, от което би се зарадвал, а по-късно ще му се отблагодарите с обичания си комплимент, като обърнете внимание на неговата скорост на реакция, професионализъм и упоритост.

Примери: „ Би ли ми обяснил по какъв начин тъкмо се работи с тази стратегия? “
„ Можеш ли да ми кажеш коя кола е най-надеждната на рационална цена? “

Техника номер 3. Пръчка и морков

Те обичат да се опитомяват, тъй че би трябвало да сте разнообразни и непредвидими. Мъжете не търпят монотонността, всичко става скучно и вие към този момент се превръщате в „ прочетена книга “ за него.
Не се опасявайте да бъдете капризни в този момент, а след минута се съгласете с всичко. Позволете си да станете момиче и по-късно се превъплътете в кучка. Мъжете са привлечни от женската непредсказуемост, по този начин ще го спечелиш.

Техника номер 4. Смях.

Можеш да го спчелиш, в случай че се смееш…Но единствено на шегите му!..
Те правят оценка възприятието ви за комизъм. Но във вашата двойка той би трябвало да е кралят на хумора. И тук е цяла неразорана равнища за изненада на сътрудник. Можете да напишете готин виц, анекдот, просто да го тествате върху няколко други мъже, с цел да стане в действителност занимателен.
Изпратете занимателна фотография, която сте видели на улицата, в метрото или някъде другаде през днешния ден. Ако той отговори с смешка и не ви наподобява смешно, смейте се въпреки всичко, похвалете още веднъж възприятието му за комизъм.

Техника номер 5. Можеш да го спечелиш, роявявайки интерес към неговите занимания

Мъжете обичат, когато питате за техните занимания. Наистина ще изненадате мъжа в живота си, като разберете за увлеченията му.
Обича футбола – намерете записи на мачове и го поканете да ги гледа с чипс и питиета. Ако обича да спортува, поканете го да карате сноуборд или да се качите на лодка по реката. Ако не е фен на спорта, поканете го на стрелбището. Фантазирайте!

Техника № 6. Грешки в известията

Те с право ще оценят вашата лекост и самоирония. Това е сходно на непостоянството, само че е особено, би трябвало да можете да се смеете на себе си.
Ако сте създали неточност в нещо, мъжът ще бъде прелестно сюрпризиран, в случай че вие сами се пошегувате с грешката си. Така че можете умерено да оправдаете женската си логичност.
Не се опасявайте да вършиме неточности в SMS, от време на време можете да вършиме забавни неточности преднамерено, с цел да го развеселите.

Техника номер 7. Изненада

Мъжете са директни, не могат и не желаят да схващат намеците, само че се съгласяват с доста, в случай че ясно заявите желанията си.
Напиши му, че искаш да го видиш, и той ще пристигна незабавно, пиши да носи аварийни чорапи с него и той ще пристигна при теб след половината време с аварийни чорапи или го поздравете с обичана негова. А вашето въображение към този момент ще ви подскаже какво да извършите, с цел да бъде изненадата сполучлива.

Изненадвайте своите избраници, ценете ги и ги уважавайте! Истинските мъже заслужават забавни и почтени дами като вас!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР