„Да си смел, да бъдеш постоянен и упорит – това

...
„Да си смел, да бъдеш постоянен и упорит – това
Коментари Харесай

Росица Кирова: На видинчани им давам възможност поне веднъж да направят правилен избор

„ Да си самоуверен, да бъдеш непрекъснат и твърдоглав – това са качества, които се построяват цялостен живот. Ако до през вчерашния ден си мълчал, то и на следващия ден ще продължиш да си мълчиш”, сподели Кирова

„ На видинчани им давам опция. Лично аз като човек, предлагайки им това, което мога – и като експертиза, и като познания, и като темперамент, и като непримиримост, и като дефекти. Понякога и минусите оказват помощ, стига да бъдат употребявани правилно”. Такова изборно обръщение насочи лидерът на листа 28 ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова от студиото на „ Добро утро” по „ Media Severozapad”.

„ Да си самоуверен, да бъдеш непрекъснат и твърдоглав – това са качества, които се построяват цялостен живот. Ако доскоро си мълчал, то и на следващия ден ще продължиш да си мълчиш”, сподели Кирова. Тя изрази вяра, че нейните съграждани, хората от Видински район, ще гласоподават рационално, ще излъчат верните послания към Народно събрание и след това ще упражнят надзор по осъществяването им.

„ Искрено се надявам видинчани да употребяват опцията и да ми се доверят. Да изпратим двама представители от листа 28 в Народното събрание, с цел да покажем, че Видин желае своето място, има право на своето развиване и че видинчани са наясно с това, че през идващите 4 години има доста неща, които можем да създадем и доста неща, които би трябвало да поискаме”, разяснява Росица Кирова.

По думите ѝ по тази причина в Парламента би трябвало да влязат тези, които ще имат темперамент, храброст и благоприятни условия да ръководят. В противоположен случай Видинско още веднъж ще си има просто четирима представители. Някакви.

„ Затова моето главно обръщение е на 4 април да се гласоподава. Излезте и гласувайте, излезте и изберете оня, на който вярвате и смятате, че най-вече ще способства за развиването на Видин и района, за живота на всички тук. Ако останем вкъщи, то нямаме право по-късно на възражения, нямаме право на неодобрение. Онези, които излязат и дадат вота си за някоя друга партия и групировка ще създадат нещо почтено, тъй като ще гласоподават. И по едно и също време с това им поисквам да бъдат подготвени да живеят с избора си през идващите 4 години. Затова би трябвало да създадем верния избор. Поне един път Видинският район би трябвало да направи верния избор”, добави лидерът на ГЕРБ-СДС във Видин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР