Да си шоумен не се учи, разкрива Савов Култовият диджей Дамян

...
Да си шоумен не се учи, разкрива Савов
Култовият диджей Дамян
Коментари Харесай

Дамян станал диджей на майтап

Да си шоумен не се учи, разкрива Савов

Култовият диджей Дамян влиза в бизнеса изцяло на подбив , разкри пред Телеграф самият той. Малкто хора знаят, че една случайност го трансформира в най-популярния шоумен у нас.

Спомня си, че откакто се уволнил от казармата, негов другар имал заведение. Често ходел при него. Една вечер диджеят просто не отишъл на работа. Дамян Савов бил там. „ Аз съм меломан от дребен, имах в колата 30-40 касети с музика и му предложих да оказа помощ. Той нямаше доста избор в оня миг. Качих се и започнах да пущам музика. На тях им хареса методът, по който повеждам, и частите, които бях подбрал, и по този начин си открих първата работа след казармата. Човек, когато се уволни и се хваща да работи, първото което му изпадне, при мен се получи на подбив и цялостен шанс, че това ми се удаваше “, спомня си той.

Да си шоумен не се учи, това е нещо, което би трябвало да ти е обещано – гений, а той го носи и по този начин повече от 20 години съумява да забавлява хората с музиката и ораторството си.

Музиката има централна роля в живота му. Разсъждава, че в случай че не беше влезнал в шоубизнеса, най-вероятно щеше да стане треньор по плуване или служител на реда. Като дълготраен плувец става два пъти народен и пет пъти балкански първенец. От друга страна, татко му е дълготраен чиновник в системата, а брат му е проф. доктор на науките по Национална сигурност.
Професионалната му кариера потегля в друга посока. Вече 26 години той се грижи за положителното въодушевление на доста българи. Самият Савов споделя, че постоянно е с усмивка на лицето и че тайната на дълголетието се крие точно в това да си благополучен и в положително въодушевление постоянно.

Един негов ден минава динамично – става по обяд, един душ, кафе – наложително , и задания. Въпреки че не всеки ден има работа, през нощта споделя, че режимът му е извърнат и мъчно съумява да си легне преди 4 сутринта.

Със своята половинка Ваня са дружно от 15 години . Любимото му време е с нея и тогава същински си почива.

В момента Дамян приготвя три музикални плана, които съгласно него ще бъдат ударни. Не желае да издава с кого са, само че са с известни реализатори.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР