Да си на върха на пирамидата означава да отправяш верните

...
Да си на върха на пирамидата означава да отправяш верните
Коментари Харесай

Клоун с емоционалната зрелост на прохождащо дете се занимава с най-тежката пандемия“

" Да си на върха на пирамидата значи да отправяш правилните послания, да вземаш верните решения, а Джонсън се проваля на всяка крачка. Несъмнено е, че може да е получил и някои неприятни препоръки, само че самият той е прекомерно нехаен, блажен и демонстриращ принуда да се заеме с проблемите, даже когато беше добре. “

Това написа английският в. " Индипендънт ", който във вторник разгласява унищожителна рецензия против английския министър председател Борис Джонсън и дейностите му, откогато пое управлението на страна при започване на тази година.

Авторът на публикацията - политическият коментатор Шон О'Грейди, още в заглавието отсъжда, че Джонсън поначало не е бил кадърен да се оправи със задачата да управлява страната и прави прогнозата, че той ще бъде изваден от " Даунинг стрийт " до Коледа.

" Той остави един прекомерно безреден вакуум във властта, когато съществено се разболя. Сбърка с въвеждането на карантинните ограничения, с тестуването (за коронавируса), за респираторите, домовете за остарели хора и защитните средствата за персонална сигурност. Така предизвикателно наруши съглашението за самостоятелността на обособените съставни елементи на Англия, когато изложи своята тактика за излизане от карантината, че отслаби съюза с Шотландия и Северна Ирландия. Стана ясно, че съглашението за свободна търговия с Европейски Съюз няма да се случи, няма да има такова и със Съединени американски щати, което да отбрани английските фермери. Всичките му лъжливи обещания и прибързани завои на 180 градуса могат единствено да покажат, че сме изобретили метод да възложим на един смешник с прочувствената зряла възраст на прохождащо дете да се занимава с най-тежката пандемия от 100 години ", счита създателят.

Според него Джонсън постепенно, само че несъмнено губи поддръжка в своята партия, както и измежду нормалните си медийни съдружници. Отново се появяват и старите подозрения по отношение на неговия темперамент и способността му за верни преценки. Стратегията му за излаз от карантината е преждевременна и безредна, а в това време и прекомерно мудна за естествените му съдружници измежду десницата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР