Да си монархия през 21 век е истинско предизвикателство. Подобно

...
Да си монархия през 21 век е истинско предизвикателство. Подобно
Коментари Харесай

Има ли конфликт в датския кралски двор

Да си монархия през 21 век е същинско предизвикателство. Подобно на съвсем всичко останало, и тази институция би трябвало да бъде в осъвременявана, с цел да оцелее. Това се опита да направи Маргрете с кралството си, когато преди към месец заяви свое дълго премисляно решение.

Датската кралица лиши купите на внуците си от по-малкия си наследник принц Йоаким. И това не почива на някакъв персонален спор, а на концепцията, че монархията става все по- " лека " от позиция на ангажирани с нея хора.

Принц Фредерик, престолонаследникът и по-голям брат на Йоаким, за първи път разяснява случилото се. " Майка ми сама е взела това решение, тъй като може да го направи и желае да го направи. И е решила, че в този момент е моментът за него - решение, което аз поддържам и считам, че е вярно ", споделя 54-годишният принц пред пресата, представен от В.Т.
 Фредерик със брачната половинка си принцеса Мери
 

Фредерик със брачната половинка си принцеса Мери

Пред медията той добавя, че обратно на казаното от Йоаким, двамата с брат си не са спрели да контактуват след решението. " Постоянно съм по отношение на него, постоянно съм бил. " Фредерик обаче признава, че измежду околните има избрани различия, които са " фамилни работи ".
 Йоаким с майка си кралица Маргрете
 

Йоаким с майка си кралица Маргрете

Припомняме, че 82-годишната кралица Маргрете разгласи преди четири седмици, че четирите деца на сина й принц Йоаким - 23-годишният Николай, 20-годишният Феликс, 13-годишният Хенрик и десетгодишната Атена към този момент няма да са принцове и принцеса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР