Да си майка на бебе или малко дете не е

...
Да си майка на бебе или малко дете не е
Коментари Харесай

Лора Караджова показа супер тяло след раждането! Певицата се върна към своето спортно хоби

Да си майка на бебе или малко дете не е по никакъв начин елементарно - времето не стига, силите не стигат, сънят не стига, нищо не стига. Затова персоналните грижи - разкрасителни, тренировки или просто времето за брошура или филм е същинска екзотика и подарък за всяка млада майка.

Виж още: Раздадоха най-странните награди Еми в историята! Три пъти " ура " за огромния победител - Зендая!

Такива дарове очевидно получава постоянно и Лора Караджова, която роди момченце в средата на месец май тази година. Или най-малко това съдим от профила ѝ в Instagram, където я виждаме в екзотична стойка на стълб. Ето и фрагмента:

Виж още: Преслава покори връх, а дребната Паола прави коремни преси с тати

От него можем да съдим, че той е изработен в студио, където очевидно Лора Караджова тренира старателно, защото очевидно е възвърнала значително тялото си отпреди бременността. Под фотографията Лора е тагнала своята инструктурка, като я хвали, че с нея нещата се случват бързо.

Виж още: След елиминацията в " Игри на волята ": На кого се сърди Ева и защо съжалява?

Фенове и другари побързаха да залеят с похвали младата майка, само че би трябвало да отбележим, че те не са по никакъв начин незаслужени, тъй като Лора наподобява феноменално. Обърнете внимание и на добре завършеното ѝ рамо. 

Виж още: Морал и ум посред фалш и комплекси? Елена с коментар за отпадането си от " Игри на волята "

Всъщност пол денсът не е нещо ново като занимание за певицата. През март, когато тя беше в напреднала бременност, разгласява първите фотоси от залата. Тогава тя си навлече значително рецензии, само че фактът си е реалност - синът ѝ се роди здрав, а тя има занимание, в което е поредна - нещо, с което не доста хора могат да се похвалят.

Виж още: Семейство Батинкови на странствуване с яхта в прилежаща Гърция

Лора Караджова и диджейт Марсел Рохас са сгодени от предходната година. Двамата са дружно от много по-отдавна. Певицата има щерка, Алиса, от предходната си връзка.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР